1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς να φλερτάρετε με μηνύματα τόσο… όσο…


Το texting flirt μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ επιθετικό. Ειδικά όταν φλερτάρετε με κάποιον που δεν γνωρίζετε καλά. Δια ζώσης θα είχατε τη βοήθεια της γλώσσας του σώματός σας. Τώρα που έχετε μόνο τις λέξεις; Τι κάνετε που πολλά πράγματα μπορεί να παρεξηγηθούν;

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για διακριτικό text flirting:

1. Ελέγξτε το προφίλ του και βρείτε κάτι ενδιαφέρον για να μιλήσετε.

Θα μια χρήσιμη βοήθεια για να ανοίξετε μια ουσιαστική συζήτηση. Προσπαθήστε να μάθετε τι κοινό έχετε μαζί του και συζητήστε πάνω σε αυτό.

Προσοχή: Μην προσποιηθείτε ότι σας αρέσει κάτι που κάνει απλά για να τον φλερτάρει. Αυτό μπορεί εύκολα να αποκαλυφθεί.

2. Μην φοβάστε να είστε ο εαυτός σας

Να είστε αυθεντικές. Αυτό που τραβάει την προσοχή είναι αυτό το ασυνήθιστο, αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε από τις άλλες γυναίκες. Οπότε πείτε τη γνώμη σας με ειλικρίνεια.

Αν σας αρέσουν για παράδειγμα τα σκυλιά και βρείτε κάποιο σκυλί σε φωτογραφία στο προφίλ του στείλτε του ένα μήνυμα όπως: «Νόμιζα ότι μόνο εγώ αγαπούσα τα τσιουάουα».

3. Κάντε τον να νιώσει καλά με τον εαυτό του.

Όχι με κομπλιμέντα, δεν είναι ο μόνος τρόπος για να φλερτάρετε διακριτικά. Το να τον ρωτήσετε για τα ενδιαφέροντά του και να τον ακούτε ενεργά θα σας βοηθήσει να φλερτάρετε και να δημιουργήσετε μια πρώτη επαφή μαζί του.

4. Κάντε μια αστεία υπόθεση για αυτόν ή και για τους δυο σας

Κάνοντας μια αστεία υπόθεση για τους δυο σας θα σας βοηθήσει να σπάσετε τον πάγο ακόμα κι αν τον γνωρίζετε ή όχι. Επιλέξτε κάτι ανάλαφρο που θα τον κάνει να γελάσει και να νιώσει καλά.

Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε οτιδήποτε θα τον κάνει να μην αισθάνεται άνετα. Μπορείτε να του στείλετε ένα μήνυμα όπως: «Ξέρω βαθιά μέσα μου ότι σε ένα άλλο σύμπαν είμαστε κοντά ο ένας στον άλλο». 

5. Ενδιαφερθείτε περισσότερο για τη ζωή του

Δεν χρειάζεται να κάνεις προσωπικές ερωτήσεις για την ερωτική του ζωή για παράδειγμα. Είναι καλύτερα να τον ρωτήσετε για το τι του αρέσει να κάνει καθημερινά, για τη δουλειά του, για την οικογένειά του.

Δείχνοντας ενδιαφέρον για τη ζωή του, δείχνετε ενδιαφέρον για εκείνον.

6. Να είστε ενθουσιώδεις όταν του απαντάτε

Το να είστε ενθουσιώδεις όταν αλληλεπιδράτε μαζί του μπορεί να τον επηρεάσει θετικά. Αυτός θεωρείται ένας διακριτικός τρόπος φλερτ γιατί του δημιουργείτε θετικό αντίκτυπο και θετική αύρα.

Επίσης, αποφύγετε να τον αφήσετε να περιμένει για ώρες για να λάβει την απάντησή σας. Αυτό μόνο θα τον εκνευρίσει. Ακόμα κι αν του αρέσετε να τον νομίζει ότι παίζετε και να κάνει το ίδιο.

7. Στείλτε ένα αστείο.

Μιμίδια. Ναι, τα μιμίδια σώζουν. Θα τον κάνετε να γελάσει και του δίνετε μια γεύση για το τι τύπος είστε.

8. Να ζείτε το τώρα.

Μην περάσετε στην κατά μέτωπο επίθεση, μην φλερτάρετε σκληρά και μην πείτε πράγματα που δεν πρέπει να πείτε. Αντίθετα, προσπαθήστε να τον γνωρίσετε βήμα προς βήμα και να δημιουργήσετε μια συναισθηματική έλξη και σύνδεση.

9. Τέλος, σεβαστείτε τα όριά του.
Όλοι έχουν όρια και χρειάζονται διαφορετικό χρόνο. Δεν χρειάζεται πίεση. Αν δεν σε φλερτάρει κι εκείνος μπορεί να μην πήρε το σωστό μήνυμα, να μην νιώθει το ίδιο, να είναι ντροπαλός, σε άλλη φάση ή χίλια δυο άλλα πράγματα.

Χαλαρώστε και εμπιστευθείτε το χρόνο που έχει τη μαγεία να αποκαλύπτει τα πάντα.

Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

Μια ματιά ακόμα: Σταμάτησε απότομα την επικοινωνία μαζί σου; Δες τι πρέπει να κάνεις (και να μην κάνεις)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα