1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα ζώδια που θα έχουν καλό Σεπτέμβριο


Ο Σεπτέμβριος φέρνει μερικά πολύ καλά νέα φέτος για τέσσερα ζώδια. Και επειδή το ξέρουμε ότι ο χρόνος σου είναι περιορισμένος (και μπορεί να νιώθεις ήδη περίεργα που κλίκαρες σε κείμενο με ζώδια, τι να κάνουμε, τα ‘χει αυτά η ζωή) δεν θα σε καθυστερήσουμε με εισαγωγές και περιγραφές μεγάλες. Ιδού τα πορίσματα των αστεριών.

Ταύρος
Θα νιώσεις μια ξαφνική ηρεμία, ακόμα κι αν υπήρχαν σκέψεις που σε τραβούσαν πίσω πρόσφατα. Μια ωραία καθαρότητα συναισθηματική και εγκεφαλική που θα σε βοηθήσει να πέσεις με ακόμα περισσότερη όρεξη σε αυτά που στόχευες να κάνεις από φθινόπωρο. Μην το παρακάνεις με την αίσθηση ηρεμίας όμως και αρχίσεις να τα έχεις όλα δεδομένα, γιατί αυτό θα σου φέρει μπόλικο δράμα.

Καρκίνος
Ζουζουνιές, επαγγελματική ασφάλεια, περισσότερες ζουζουνιές. Επειδή δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την δουλειά, παίζει μεγάλο ρόλο. Αλλά, ναι, σε γενικές γραμμές ο Σεπτέμβριος για εσένα έχει μόνο ζουζουνιές, Καρκίνε. Και μάλιστα πολύ καλή στιγμή για ζουζουνιές με άτομα που είχες να δεις πολύ καιρό, που σου έλειψαν και θα ήθελες να ξαναέχεις σχέση μαζί τους.

Παρθένος
Είναι ο γενέθλιος μήνας σου, άλλωστε. Να μην περνάς καλά; Κι όμως, τα καλά δεν θα σταματήσουν ούτε μετά τις 22 του μηνός, που περνάς τη σκυτάλη στον Ζυγό. Για αρκετό καιρό θα απολαμβάνεις μια ωραία ηρεμία στη ζωή σου, πολύ αναγκαία. Μην ξεχνάς να την μοιράζεσαι όμως: Οι φίλοι σου θα χρειαστούν βοήθεια αυτές τις ημέρες, οπότε στέλνε κάνα μήνυμα. Μπορεί να θέλουν κουβάλημα (κυριολεκτικό ή συναισθηματικό, εσύ έχεις τα αποθέματα από κάθε άποψη).

Σκορπιός
Μην παρεξηγηθούμε, που τελειώνουμε την τετράδα κάπως νωρίς. Είναι απλά ότι τα καλά που σχεδιάζει ο Σεπτέμβριος για τα υπόλοιπα ζώδια (με αποκορύφωμα την έκρηξη αυτοπεποίθησης του Αιγόκερου) μπορούν – αυτή τη φορά μόνο – να κάνουν ένα βήμα πίσω για τον αληθινό πρωταγωνιστή: Ο Σκορπιός αυτό τον μήνα είναι έτοιμος να πετάξει από πάνω του κακές συνήθειες. Να βελτιώσει τις σχέσεις του. Να τα βρει με τον εαυτό του, βασικά. Ε, και θα είμαστε ειλικρινείς, λίγα πράγματα αξίζουν περισσότερα παλαμάκια από αυτό.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα