1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς να τον αγαπάς για να μην εγκαταλείψει ποτέ τη σχέση σας;


Αν και το έχουμε πει πολλές φορές ότι οι σχέσεις δεν είναι εύκολες, θα το πούμε ακόμα μια! Ναι δεν είναι εύκολες αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που αν μάθεις να τα κάνεις θα έχεις για πάντα δίπλα σου έναν άντρα που θα είναι πολύ ευτυχισμένος που σε έχει στο πλευρό του.

#1. Ξεκαθάρισέ του με τον τρόπο σου τι είναι αυτό που χρειάζεσαι σε μια σχέση. Αν θέλεις να σου κάνει εκπλήξεις, να σου φέρνει λουλούδια, να σου κάνει μασάζ, ό,τι και αν θέλεις θα πρέπει να του το επικοινωνήσεις σωστά.

#2. Προσπάθησε να μην του δείχνεις ότι τον έχει δεδομένο, αν όντως τον έχεις. Είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθηση ενός άντρα να νιώθει πως δεν είναι δεδομένος σε μια σχέση.

#3. Δείξε του με τον τρόπο σου πως ό,τι προσπάθεια κάνει μετράει πραγματικά για εσένα. Ακόμα και ένα μικρό βήμα προς τη θετική κατεύθυνση είναι κάτι το σημαντικό. Δείξε του λοιπόν την ευγνωμοσύνη σου.

#4. Δώσε του τον χώρο που χρειάζεται για να νιώθει ελεύθερος ακόμα και μέσα στη σχέση σας. Άφησέ τον να βγει με τους φίλους του, να δει έναν αγώνα με τους κολλητούς του ή να πάει ακόμα και ένα ταξιδάκι χωρίς εσένα.

#5. Μην είσαι όλη την ώρα καχύποπτη μαζί του γιατί αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Πίστεψέ τον, εμπιστεύσου τον και να είσαι σίγουρη πως και αυτός με τη σειρά του θα εκτιμήσει την εμπιστοσύνη που του δείχνεις.

#6. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο να βρεις τι τον κάνει πραγματικά χαρούμενο. Είναι σημαντικό να τον ψυχολογήσεις και να ξέρεις ποια είναι αυτά τα πράγματα που τον γεμίζουν με ευτυχία. Μην ξεχνάς πως αν είναι εκείνος ευτυχισμένος θα είσαι κι εσύ!

Διαβάστε ακόμα: Τα tips που θα σε βοηθήσουν να βρεις τον έρωτα μέσα στο 2021!

5 κινήσεις που κάνει και νομίζει ότι είναι σέξι…ενώ δεν είναι!

4 μαθήματα αγάπης που μας μαθαίνουν ζευγάρια που είναι πάνω από 30 χρόνια μαζί




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα