1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πικάντικες ιστορίες από τη ζωή βγαλμένες


Το σεξ στο γραφείο αποτελεί δημοφιλή φαντασίωση, ίσως λόγω του ρίσκου που ενέχει να αποκαλυφθεί το ειδύλλιο στους συναδέλφους ή κάποιος να σε πιάσει στα πράσα.

Στο φόρουμ του Reddit κάποιος αποφάσισε να ξεκινήσει κουβέντα επί του θέματος, ζητώντας από τους χρήστες να μοιραστούν πικάντικες ιστορίες που έχουν ακούσει ή δει να διαδραματίζονται με πρωταγωνιστές υπαλλήλους και διευθυντές.

Άλλο που δεν ήθελε ο κόσμος να βγάλει όλα τα σκάνδαλα της δουλειάς του (ανώνυμα πάντα) στη φορά.

Ιδού τι έγραψαν.

«Μια γυναίκα προσλήφθηκε στη δουλειά μου ως γραμματέας. Αφού δούλευε εκεί για δύο μήνες, οι συνάδελφοί μου και εγώ παρατηρήσαμε ότι άρχισε να πηγαίνει για φαγητό με το παντρεμένο αφεντικό μας. Ξεκίνησε μια ή δύο φορές την εβδομάδα και με τον καιρό έγινε καθημερινό. Επίσης, έφευγαν νωρίς από τη δουλειά και δεν επέστρεφαν. Ήταν προφανές ότι απατούσε τη γυναίκα του. Έγινε ακόμη πιο εμφανές όταν η γυναίκα του άρχισε να εμφανίζεται στο γραφείο επειδή υποψιαζόταν ότι κάτι συνέβαινε. Κάποια στιγμή παραιτήθηκα, αλλά αργότερα έμαθα ότι το αφεντικό μου απολύθηκε λόγω της παράλληλης σχέσης του, όταν η γυναίκα του είχε μια «κατάρρευση» στο γραφείο και προσπάθησε να δείρει τη γραμματέα. Η γραμματέας δεν απολύθηκε, αλλά μια μέρα το παλιό μου αφεντικό εισέβαλε στο γραφείο και της είπε να παρατήσει τη δουλειά και να φύγει μαζί του. Δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά στη δουλειά μετά από αυτό»

«Ήξερα έναν τύπο που είχε πέντε μωρά με πέντε διαφορετικές γυναίκες όπου εργαζόμασταν. Τα περισσότερα από αυτά ήταν με γραμματείς, και όχι πάντα δικές του γραμματείς. Τα πράγματα που συνέβαιναν σε εκείνο το μέρος ήταν τρελά»

«Κάποτε δούλευα σε μια δουλειά όπου ο παντρεμένος γενικός διευθυντής (με έδρα στο γραφείο μου) είχε σχέση με μια νεαρή υπάλληλο από την εξυπηρέτηση πελατών (με έδρα σε ένα γραφείο σε άλλη πόλη). Το έμαθα όταν μια 20χρονη από τη δουλειά με κάλεσε στο σπίτι της μετά από μια εκδήλωση (δεν ήμουν ο προϊστάμενός της, δεν είχα καμία σχέση με αυτήν ή με τη δουλειά/τμήμα της. Ενώ αράζαμε στον καναπέ, ξαφνικά η συγκάτοικος της μπήκε στο διαμέρισμα με τον γενικό διευθυντή από το γραφείο μου ακριβώς πίσω της. Ήταν ξεκάθαρα μεθυσμένοι, και το μόνο που είπε ήταν, “Σκατά. Θα σου εξηγήσω κάποια άλλη στιγμή.” Μετά απλά εξαφανίστηκε στην κρεβατοκάμαρα με την κοπέλα από την εξυπηρέτηση πελατών».

«Το αφεντικό μου και μια συνάδελφος έμπαιναν στο γραφείο κυριολεκτικά με διαφορά ενός λεπτού. Μετά αυτός περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο γραφείο του με την πόρτα κλειστή. Εκείνη έβγαινε από την κύρια πόρτα για να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, και εκείνος συνήθιζε να βγαίνει από την πίσω πόρτα. Το μπροστινό μέρος του γραφείου ήταν γυάλινο, έτσι θα τους έβλεπες στη γωνία προς τα μπάνια. Το μπάνιο ήταν μεγάλο, ώστε μπορούσαν να κάνουν ό,τι ήθελαν. Είκοσι λίγα λεπτά αργότερα, επέστρεφαν ξανά μαζί. Δεν νομίζω ότι τον ένοιαζαν οι φήμες, αλλά ήταν αρραβωνιασμένη με παιδιά, οπότε νομίζω ότι προσπάθησε να το κρύψει»

«Κάποια στιγμή λάβαμε ένα αίτημα από τον διευθυντή για μια κλειδαριά στην πόρτα του γραφείου του. Είπε ότι ήταν για την προστασία των «ευαίσθητων πληροφοριών» στο γραφείο του, αλλά όλοι ακούσαμε τα κουτσομπολιά ότι τον έπιασαν στο γραφείο να ερωτοτροπεί με μια γυναίκα συνάδελφο»

«Μπήκα στην αίθουσα αρχειοθέτησης και είδα μια παντρεμένη συνάδελφό μου γονατιστή και αυτόν με το παντελόνι κατεβασμένο, επίσης παντρεμένος.  Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι υπήρχε μια μικρή πιθανότητα να συνέβαινε κάτι μεταξύ τους. Ζήτησα συγγνώμη και έκλεισα την πόρτα».

«Συνεργάστηκα με έναν διευθυντή εστιατορίου που ήταν νιόπαντρος και η σύζυγός του ήταν έγκυος στον 8ο μήνα. Αποφάσισε να κάνει σεξ με όποια υπάλληλο ενδιαφερόταν στο μπάνιο στη δουλειά όταν το εστιατόριο ήταν κλειστό. Δεν ήταν γνωστό με πόσες πήγε και δεν ξέρω πόσο καιρό συνεχίστηκε – απλώς δούλευα εκεί. Ο τύπος δεν χαμπάριαζε τίποτα. Φλέρταρε κυριολεκτικά με κάθε γυναίκα υπάλληλο, και σε αρκετές περιπτώσεις με αρκετά εμφανή τρόπο».

 




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα