1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς σε «ρίχνει» το κάθε ζώδιο

Κριός

Αν κάτι χαρακτηρίζει τον Κριό είναι τόλμη του και το ότι δε διστάζει να πάρει ρίσκα. Γι’ αυτό και είναι μανούλα στο να κάνει την πρώτη κίνηση. Δεν τον απασχολεί αν θα στείλει αυτός πρώτο μήνυμα ή αν θα κάνει την κίνηση αυτός για το πρώτο φιλί. Κι αυτές οι θαρραλέες κινήσεις είναι που σε ρίχνουν.

Ταύρος

Το πλεονέκτημα του Ταύρου είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η ηρεμία του. Δε θα σε κατηγορήσουμε αν διερωτάσαι «και πώς βοηθά η ηρεμία στο πρώτο ραντεβού»; Είσαι σοβαρός; Η ηρεμία και η ψυχραιμία δηλώνουν αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι

Είναι λιγάκι διπολικός ο Δίδυμος. Όταν είναι αντικοινωνικός, είναι πολύ αντικοινωνικός και όταν είναι κοινωνικός, είναι πολυυυύ κοινωνικός. Όταν βγαίνει ραντεβού ξέρει πώς να σου πιάσει την κουβέντα και να σε κάνει να ανοιχτείς. Χωρίς να το καταλάβεις, μπαμ, έγινες ευάλωτος.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι αρκετά ύπουλος, αλλά τι να κάνουμε, αυτή είναι η τακτική του. Στο ραντεβού θα κάνει τον-ην συνοδό του να νιώσει ότι είναι ο ένας/ η μία μοναδικός-ή. Μπορεί να μην το πιστεύει απαραίτητα, αλλά το κάνει.

Λέων

Ο Λέων ξέρει πώς να σε κάνει να ρίξεις τις άμυνές σου. Μην πάει ο νους σε σαρκικές απολαύσεις. Καταλαβαίνει απευθείας ποια είναι τα αδύναμά σου σημεία, τα εκμεταλλεύεται και παρ’ όλα αυτά σε κάνει να νιώθεις ταυτόχρονα λίγο ντροπή αλλά και λίγη κολακεία.

Παρθένος

Ο Παρθένος πιστεύει ακράδαντα ότι πρέπει να σου κάνει καλή πρώτη εντύπωση. Και γι’ αυτό θα φροντίσει να είναι αψεγάδιαστος. Θα εμφανισθεί με ντύσιμο στην πέννα, περπάτημα που φυσάει και αφοπλιστικό χαμόγελο.

Ζυγός

Ο Ζυγός ξέρει πώς να σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Είναι διπλωμάτης, χωρίς να λέει πολλά ψέματα, αλλά και ευγενικός∙ θα σε κερδίσει χωρίς πολύ κόπο. Ξέρει τι ακριβώς πρέπει να σου πει για να κερδίσει απευθείας το ενδιαφέρον σου. Ίσως έχει μελετήσει και λίγο το προφίλ σου στα σόσιαλ.

Σκορπιός

Αν σε άλλα ραντεβού υπάρχει αμηχανία, στο ραντεβού με τον Σκορπιό υπάρχει μία σέξι αμηχανία. Η ατμόσφαιρα είναι λίγο ηλεκτρισμένη γιατί ξέρει πώς να σε κοιτάξει ώστε να νιώσεις σέξι και ξέρει πώς να κινηθεί ώστε εσύ να νομίζεις ότι σε θέλει (πολύ) ερωτικά.

Τοξότης

Θα σε ρίξει με λιγάκι παράξενο τρόπο ο Τοξότης. Θα πιάσει μαζί σου μια ωραία μεθυσμένη συζήτηση και μετά θα κινηθεί στον χώρο λίγο σαν να μην υπάρχεις. Έτσι για να τον παρατηρήσεις. Για να τον θαυμάσεις, βασικά.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως παρότι είναι λιγάκι κρυόκ**ος, αν τον ραντεβού τον εμπνεύσει γίνεται καυτός σαν πατάτα. Ντύνεται σέξι, φοράει το ελκυστικό του χαμόγελο και καθ’ όλη τη διάρκεια του ραντεβού σου κάνει σκωτσέζικο ντους. Δε το δίνει ποτέ στο πιάτο ο Αιγόκερως μέχρι να ολοκληρωθεί η βραδιά.

Υδροχόος

Θα σε υπνωτίσει πηδώντας από θέμα σε θέμα, έτσι ώστε να φανεί ψαγμένος και ψαρωτικός∙ άνθρωπος που παίρνει τα γράμματα. Αφού εσύ εντυπωσιαστείς με τις γνώσεις και τις απόψεις του, θα σε κάνει να νιώσεις κάπως λίγος και τότε θα επιτεθεί. Έχει στρατηγική ο Υδροχόος.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς φλερτάρει χωρίς να το καταλαβαίνει, και τα ραντεβού είναι από τις λίγες στιγμές στη ζωή του που γίνεται περιπετειώδης. Λίγο το φλερτ του, λίγο οι ενδιαφέρουσες ιδέες που έχει, λίγο ότι το παίζει μία αθώος μία σέξι, δημιουργούν στον άλλο ωραίες εντυπώσεις.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα