1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 πρακτικά tips που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τον γάμο σου τώρα


Αν ανήκεις και εσύ σε αυτά τα ζευγάρια που σχεδίαζαν να παντρευτούν τους επόμενους μήνες και η πανδημία σας άλλαξε τα σχέδια, αξίζει να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Παρακάτω θα δεις 5 πρακτικά tips που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τον γάμο σου πιο εύκολα αυτή την περίοδο.

#1. Μην καταπιέζεις τα συναισθήματά σου- Είναι γεγονός πως νιώθεις άσχημα που δεν πάνε τα πράγματα όπως τα είχες σχεδιάσει. Τι μπορείς να κάνεις; Για αρχή μοιράσου τα συναισθήματά σου με άλλες μέλλουσες νύφες που σίγουρα μπορείς να βρεις online. Συζήτησέ μαζί τους και δες πώς το αντιμετωπίζουν εκείνες. Να είσαι σίγουρη πως θα εμπνευστείς πολύ!

#2. Μίλησε με τους διοργανωτές του γάμου σου ή το κέντρο που θα γίνει η δεξίωση- Σίγουρα θα έχουν να σου προτείνουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις για να κάνεις έναν γάμο που είναι πιο κοντά σε αυτό που θα ήθελες. Συζήτησε μαζί τους για το αν θα μπορούσε να αναβληθεί ο γάμος ώστε να τον κάνεις όταν η κατάσταση με τον κορονοιό θα έχει βελτιωθεί.

#3. Κάνε κάτι απλό και όμορφο- Μπορεί στο μυαλό σου να ονειρευόσουν μια μεγάλη δεξίωση με πολύ κόσμο αλλά στη ζωή οι σχέσεις που έχουμε με τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους είναι αυτές που μετράνε περισσότερο. Οργάνωσε κάτι μικρότερο σε έναν μεγάλο κήπο ή μια ταράτσα και επένδυσε περισσότερα χρήματα στη διακόσμηση του χώρου ώστε να φτιάξεις ένα μαγικό μέρος.

#4. Φτιάξε παρέα με τις φίλες σου το μενού του γάμου- Για να είσαι βέβαιη ότι όλα θα πάνε καλά και ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα μπορείς να φτιάξεις μόνη σου το μενού και το κέικ του γάμου αντί να τα αγοράσεις όλα από κάποιο catering.

#5. Ράψε το δικό σου νυφικό- Αντί να επισκεφτείς μεγάλες μπουτίκ με νυφικά που δοκιμάζουν πολλές γυναίκες σε καθημερινή βάση, κλείσε ένα ραντεβού με μια μοδίστρα και φτιάξε το νυφικό των ονείρων σου μόνη σου.

Διαβάστε ακόμα: Δημιούργησε εμπιστοσύνη στη σχέση σου με ΑΥΤΑ τα 6 tips!

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα