1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Οι συμβουλές που όλα τα ζευγάρια ξεχνάνε στην πορεία της σχέσης τους


Κάθε σχέση είναι διαφορετική και κάθε σχέση εξελίσσεται ανάλογα με το πόσο πολύ επικεντρώνεσαι σε αυτήν. Υπάρχουν κάποιες συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν πολλούς από εσάς να ανανεώσετε τη σχέση σας. Πρόκειται για συμβουλές από ζευγάρια που έχουν αντέξει στον χρόνο και συχνά τις ξεχνάμε.

#1. Επικεντρώσου στο παρόν και όχι στο παρελθόν. Μπορεί χτες ο αγαπημένος σου να σε έβγαλε από τα ρούχα σου αλλά σήμερα είναι μια νέα μέρα και καλό είναι να κοιτάς μόνο μπροστά.

#2. Μην σταματάς να κάνεις όνειρα με τον αγαπημένο σου γιατί αν σταματήσεις από νωρίς τότε η σχέση θα φτάσει σε ένα σημείο που θα νιώθετε και οι δύο πως δεν υπάρχει τίποτα που να σας ενώνει. Βάλτε κοινούς στόχους και κερδίστε τους.

#3. Μην αγνοείτε την κουβέντα γύρω από το σεξ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταλάβεις πως όσο πιο πολύ συζητήσετε για αυτό το θέμα τόσο πιο πολύ θα απολαμβάνετε το σεξ στο μέλλον.

#4. Μην ανοίγετε ποτέ μια σοβαρή κουβέντα μέσω κινητού! Αυτό είναι ένα λάθος που πολλά ζευγάρια κάνουν και όσες φορές και αν έχουν «καεί» συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο λάθος ξανά και ξανά. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις αυτό το λάθος και να συζητάς για τα σοβαρά θέματα μόνο face- to – face.

#5. Αν δεν νιώθεις ο εαυτός σου μέσα στη σχέση έχεις δύο επιλογές: Ή να φύγεις από αυτή τη σχέση ή να αρχίσεις να δείχνεις επιτέλους τον αληθινό σου εαυτό. Ό,τι ελάττωμα και αν έχεις μην φοβάσαι να το δείξεις στον σύντροφό σου. Αν σε αγαπάει θα σε δεχτεί όπως είσαι.

#6. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥ τη σχέση σου! Μήπως έχεις σταματήσει να χαίρεσαι τη σχέση σου, να γελάς, να διασκεδάζεις; Ήρθε η ώρα να το κάνεις!

Διαβάστε ακόμα: 6 πρωινές συνήθειες που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τον τρόπο που βλέπεις τον σύντροφό σου

6 σημάδια που αποδεικνύουν πως κάτι πάει στραβά στη σχέση σου

Τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις σε μια σχέση που μόλις ξεκίνησε




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα