1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 λόγοι για να χωρίσεις πριν του Βαλεντίνου


Μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία για να ξεκινήσει για άλλη μια χρονιά το frenzy σχετικά με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ετοιμάσου λοιπόν να δεχθείς μια τεράστια επίθεση με λουλούδια, αρκουδάκια, σοκολατάκια και ερωτευμένες προσφορούλες για ζευγαράκια που θέλουν να το ζήσουν ειδυλλιακά και ινσταγκραμικά κατά βάση.

Τα περισσότερα ζευγαράκια θέλοντας και μη τις περισσότερες φορές μπαίνουν στη διαδικασία να γιορτάσουν τη συγκεκριμένη γιορτή ενώ οι μπάκουροι/ες αποφεύγουν να ανοίξουν το θέμα: «τι θα κάνεις του Βαλεντίνου;» για ευνόητους λόγους. Κάπου εδώ μπαίνουμε εμείς, ζητώντας στις κάμερες να σημαδέψουν το καλό μας το προφίλ και μιλάμε τη σκληρή γλώσσα της αλήθειας εξηγώντας μέσα από 5 καλούς λόγους γιατί πρέπει να χωρίσεις πριν του Βαλεντίνου.

Γιατί ποτέ σου δεν χώνεψες αυτή τη γιορτή

Όπως προγράψαμε η συγκεκριμένη γιορτή ξεκίνησε ως μια αφορμή να γιορτάσουν οι ερωτευμένοι –λες και δεν μπορούν να γιορτάσουν άλλη μέρα- και κατέληξε σε ένα εμπορευματοποιημένο πανηγυράκι το οποίο σε καλεί να ντυθείς στα χρώματα του έρωτα και να διατυμπανίσεις το πόσο ευτυχισμένος είσαι με το αμόρε σου. Αν λοιπόν η σχέση σου έχει φτάσει σε ένα τέλμα, καλό είναι να το κάνεις μια ώρα αρχύτερα, αποφεύγοντας την άβολη για σένα γιορτή του Βαλεντίνου.

Το ταμείον δεν θα είναι μείον

Πάρε χαρτί και γράφε. Λουλούδια, γλυκά, αρκουδάκια, δείπνο και κάποιο προσωπικό δώρο, μας κάνουν στην καλύτερη με έναν πρόχειρο υπολογισμό 100€ και χωρίς φυσικά να πάμε σε premium επιλογές. Σε περίπτωση λοιπόν που έχεις αποφασίσει να βάλεις τέλος στη σχέση σου, αν το κάνεις πριν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα εξοικονομήσεις κι ένα σεβαστό ποσό για να το χαρείς μόνος σου.

Δεν χρειάζεται να οργανώσεις τίποτα «σπέσιαλ» εκείνη την ημέρα

Αν χωρίσεις πριν του Βαλεντίνου, δεν θα χρειαστεί να μπεις στην τουλάχιστον άβολη θέση να οργανώσεις ένα ιδιαίτερο δείπνο ή να νοικιάσεις ένα ελικόπτερο για να γράψεις στον αέρα πόσο αγαπάς το ταίρι σου. Δεν θα χρειαστεί επίσης να ψάχνεις με τις ώρες τι δώρο θα πάρεις στο έτερον σου ήμισυ ούτε να περιμένεις υπομονετικά στην ουρά του ζαχαροπλαστείου που παθαίνει κοσμοσυρροή αυτές τις μέρες για να αγοράσεις το αγαπημένο του γλυκό. Αντ’ αυτού μπορείς να παραγγείλεις από το αγαπημένο σου ντελίβερι και να δεις εκείνη τη σειρά, που ποτέ δεν πρόλαβες να τελειώσεις γιατί δεν άρεσε στο ταίρι σου.

Ήρθε η ώρα να ζήσεις πάλι ελεύθερο πουλί

Κι όχι κορόιδο στο κλουβί όπως τραγούδησε ο μέγας μύστης Χρηστάκης. Βλέπεις η ελευθερία είναι πολύ μεγάλο πράγμα ειδικά μια περίοδο που η πλειοψηφία των ανθρώπων γύρω μας ζει κι εργάζεται σε συνθήκες μεγάλης και 24/7 πίεσης. Αν λοιπόν το δεις επαναστατικά αξίζει να σπάσεις τα δεσμά μιας σχέσης ακριβώς πριν την πιο δημοφιλή γιορτή των σχέσεων που δεν είναι άλλη από του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορείς μάλιστα ενόσω το κάνεις να παραθέσεις τα λόγια του έτερου μεγάλου ποιητή, Κώστα Μπίγαλη που τραγούδησε κάπου στα τιμημένα 90s: «το καπελάκι μου στραβά, φόρεσα κι άντε γεια χαρά, έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Ας φλερτάρουμε λίγο

Aν βρίσκεσαι καιρό σε μια σχέση έχεις μάλλον ξεχάσει πως είναι να φλερτάρεις. Αν χωρίσεις πριν του Βαλεντίνου ωστόσο θα μπορέσεις να του δώσεις να καταλάβεις, ρίχνοντας τα δίχτυα σου σε ελεύθερα άτομα που ψάχνουν να βρουν τ@ επόμεν@ βαλεντίν@ τους. Μέχρι τις 14 Φλεβάρη του 25 υπάρχει άλλωστε άπλετος χρόνος για να γνωρίσεις νέο κόσμο και να θυμηθείς πως είναι να μην δίνεις λογαριασμό σε κανένα για ένα χαμόγελο, ένα πιπεράτο σχόλιο και μια ατάκα που σήμαινε πολλά παραπάνω. 

 




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα