1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Τα πιο διάσημα ζευγάρια αθλητών


Ο πρωταθλητισμός φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι ακόμα και ο έρωτας, και οι παρακάτω αθλητές γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στα γήπεδα, με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους για το άθλημα, η οποία συνεχίστηκε σε αγάπη του ενός για τον άλλον.

Κάποιοι παραμένουν ακόμα μαζί, κάποιοι άλλοι στο πέρασμα του χρόνου απομακρύνθηκαν ελέω συνθηκών.

Δες παρακάτω μερικούς από τους πιο δημοφιλείς έρωτες που γεννήθηκαν εκεί που ο ιδρώτας τρέχει και τα ρεκόρ σπάνε.

Ρότζερ Φέντερερ και Μίρκα Βάβρινετς

Οι δύο τενίστες γνωρίστηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και έχουν δύο δίδυμες κόρες. Όπως έχει δηλώσει ο Φέντερερ: «Η γυναίκα μου είναι ο βράχος στη ζωή μου. Ήταν πάντα στο πλευρό μου και μου έδινε συνέπεια. Όταν την γνώρισα το 2000 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ είχα 0 τίτλους και τώρα έχω 103».

Τιμ Μοντγκόμερι και Μάριον Τζόουνς

Πολύ απλά, το ταχύτερο ζευγάρι του κόσμου. Η τρις χρυσή ολυμπιονίκης σπρίντερ και άλτρια, όσο και ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 100 μέτρα έγιναν ζευγάρι το 2000, όμως στιγματίστηκαν από την εμπλοκή τους με το σκάνδαλο αναβολικών της BALCO, ενός εργαστηρίου που παρασκεύαζε και χορηγούσε μη ανιχνεύσιμες αναβολικές ουσίες. Μαζί απέκτησαν ένα παιδί το 2003.

Μπαρτ Κόνερ και Νάντια Κομανέτσι

Το «τέλειο δεκάρι», γνωρίστηκε με τον Αμερικανό Ολυμπιονίκη Μπαρτ Κόνερ στους Ολυμπιακούς του 1976, όμως η σχέση τους ξεκίνησε σε άλλη βάση το 1994, όταν ξανασυναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν . Παντρεύτηκαν το 1996 και έκτοτε ζουν μαζί στην Οκλαχόμα, έχοντας ένα γιο.

Αντρέ Αγκάσι και Στέφι Γκραφ

Ακόμα δύο θρύλοι του παγκόσμιου τένις, ο Αγκάσι με την Γκραφ γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το 1999, με φήμες να θέλουν τον τενίστα να παρατά την Μπρουκ Σιλντς για τα μάτια της Γκραφ. Παντρεύτηκαν το 2001, απέκτησαν δύο παιδιά και μέχρι σήμερα ζουν εκείνοι καλά (στο Λας Βέγκας) κι εμείς καλύτερα.

Σάσα Βούγιασιτς και Μαρία Σαραπόβα

Η πανέμορφη κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων γνωρίστηκε με τον γκάρντ των Λέικερς το 2009 και ένα χρόνο αργότερα αρραβωνιάστηκαν. Ωστόσο όταν ο Βούγιασιτς άφησε το ΝΒΑ για την Τουρκία, τα πράγματα μεταξύ τους δυσκόλεψαν με αποτέλεσμα η απόσταση να φέρει τον χωρισμό τους το 2012.

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση

Ας πάμε και λίγο στους εγχώριους αθλητικούς έρωτες. Ο Πετρούνιας με τη Μιλλούση γνωρίζονταν από μικρή ηλικία μέσα από τις προπονήσεις τους στην ενόργανη, ενώ το 2014 γεννήθηκε ο μεγάλος τους έρωτας και το 2019 παντρεύτηκαν. Σήμερα έχουν δύο κόρες για τις οποίες η Μιλλούση έχει πει: «Πριν γίνω μαμά νόμιζα ότι ζοριζόμουν στις προπονήσεις, στις Ολυμπιάδες. Από όταν έγινα και μετά, νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα».

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα

Φρέσκο αθλητικό ειδύλλιο, ο Τσιτσιπάς με την επίσης τενίστρια Μπαντόσα γνωρίστηκαν στη Ρώμη, κατά τη διάρκεια του Ιταλικού Όπεν το 2023, και έκτοτε είναι ένα από τα πιο «καυτά» ζευγάρια στον χώρο του σύγχρονου αθλητισμού.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα