1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Τα μοκασίνια της βασίλισσας Λετίθια μπορείς να τα αποκτήσεις κι εσύ


Αν ψάχνετε άνετα και κομψά παπούτσια για το γραφείο, τότε ακολουθήστε το παράδειγμα της βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας που είναι η επιτομή του office chic.

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας είναι ξακουστή για την elegant φιγούρα της και την προσεγμένη της εμφάνιση. Θεωρείτε μία από τις κομψότερες γαλαζοαίματες στην Ευρώπη και χαίρει αποδοχής ως royal fashion icon.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στην εκδήλωση «Safer Internet Day» στο καζίνο της Μαδρίτης, η 51χρονη βασίλισσα εντυπωσίασε με ένα smart & chic office look, επιλέγοντας μοκασίνια από τα Massimo Dutti που σίγουρα πρέπει να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου. Είναι fast fashion brand, οπότε καταλαβαίνετε ότι η τιμή τους είναι πολύ προσιτή, ενώ ταιριάζουν με όλα τα ρούχα σου καθώς είναι μαύρα, με κλασικό σχέδιο.

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας συνδύασε άψογα τα μαύρα μοκασίνια από τα Massimo Dutti που έχουν τακούνι, με ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή και με ένα Prince of Wales καρό blazer από την σχεδιάστρια Carolina Herrera. Το office look της ολοκληρώθηκε με ένα απλό, λευκό τοπ.

Αν και το ζευγάρι που φοράει η βασίλισσα Λετίθια είναι από την συλλογή της προηγούμενης σεζόν, ωστόσο τα Massimo Dutti έχουν λανσάρει ένα παρόμοιο σχέδιο στη νέα τους συλλογή.

Τα μοκασίνια από τα Massimo Dutti κοστίζουν 59.95 ευρώ και θα τα βρεις εδώ.

%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%af%ce%b8%ce%b9%ce%b1-%ce%bc0

Δείτε το βίντεο της βασίλισσας Λετίθια:

Διαβάστε επίσης

«Mario Vitti. Νεοελληνιστής»: Ημερίδα για τον μεγάλο νεοελληνιστή στο Μουσείο Μπενάκη

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Η αθλήτρια της PUMA στην κορυφή του κόσμου


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα