1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η Κιμ Κατράλ με Pride φόρεμα του Βασίλη Ζούλια γνώρισε την αποθέωση


Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης (22/6) ο δεύτερος κύκλος του «And Just Like That» και η Κιμ Κατράλ – που θα έχει ένα σύντομο πέρασμα στη σειρά – έκανε αισθητή την παρουσία της στα social media.

Πώς; Ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία της, όπου ποζάρει στον φακό φορώντας το Pride Dress του Βασίλη Ζούλια. Και γνώρισε την αποθέωση. Πρόκειται για ένα εφαρμοστό midi φόρεμα στα χρώματα του pride το οποίο συνδύασε με strappy μοβ μεταλλικές γόβες.

Ο Βασίλης Ζούλιας αναδημοσίευσε τη φωτογραφία της Κιμ Κατράλ ευχαριστώντας την που ανέδειξε ιδανικά το pride φόρεμά του. «Είμαι τόσο χαρούμενος που βλέπω την αγαπημένη μου Κιμ Καρτάλ να φοράει το pride φόρεμα μας! Ευχαριστούμε τη στυλίστα Patricia Field για ακόμη μια φορά».

Η Κιμ Κατράλ με φόρεμα Βασίλης Ζούλιας

Διαβάστε επίσης

Αυτά είναι τα φορέματα που θα “λιώσουμε” όλο το καλοκαίρι

Το ωραιότερο δώρο που πήρα από τον γιο μου δεν είναι οι βαθμοί στο σχολείο, αλλά το νέο Τ-shirt της συλλογής Answear.Lab.

Η Δέσποινα Βανδή με εφαρμοστή neon ολόσωμη φόρμα – Τα λόγια είναι περιττά!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα