1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η Άντζελα Ευριπίδη μας αποκαλύπτει την αγαπημένη της στυλιστική επιλογή


Βρισκόμαστε στο επίκεντρο του χειμώνα και οι τάσεις στα γυναικεία παπούτσια χαρακτηρίζονται από θηλυκότητα, κλασσικά και διαχρονικά χρώματα και μοναδικά design. Η Wonders Shoes με επίκεντρο την άνεση, την ποιότητα και τις τελευταίες τάσεις της μόδας, παρουσιάζει προτάσεις που θα κλέψουν την παράσταση μέσα από την συλλογή F/W 23-24.

%ce%b7-%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%b1-%ce%b5%cf%85%cf%81%ce%b9%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%80%cf%84%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b70

Η Άντζελα Ευριπίδη, επιλέγει για τις εμφανίσεις της τα κομψά μοκασίνια με πλατφόρμα της Wonders Shoes σε μαύρο λουστρίνι, με σόλα maxi, που αναπτύχθηκε με την τεχνολογία WondersFly™ και εγγυάται ελαφρότητα και άνεση για τις περιηγήσεις σου στην πόλη!

Ανάμεσα σε αμέτρητες επιλογές, τα ευέλικτα μοκασίνια, είτε φλατ, είτε με τακούνι μπορούν να απογειώσουν κάθε lookκαι αποτελούν επάξια την απόλυτη τάση του φετινού χειμώνα! Συνδύασε τα με φούστες κάθε μήκους, φορέματα, κοστούμια αλλά και με τα αγαπημένα σου jeans.

Η συνταγή στη Wonders Shoes παραμένει αναλλοίωτη από το 1985, οπότε και ιδρύθηκε ο αγαπημένος οίκος υποδηματοποιίας, έως σήμερα και περιλαμβάνει ποιοτική πρώτη ύλη, τεχνογνωσία κι έρευνα για άνεση και αγάπη στη λεπτομέρεια. Τα υψηλής ποιότητας υλικά και το καλοραμμένο φινίρισμα των παπουτσιών είναι αυτός ο συνδυασμός που τραβάει το μάτι, ενώ είναι κατάλληλος για πολλές περιστάσεις και ώρες της ημέρας και της νύχτας.

Τη stylish συλλογή F/W 23-24 Wonders Shoes θα τη βρείτε σε όλα τα επώνυμα καταστήματα υποδημάτων και ηλεκτρονικά στο www.wonders.com για περισσότερη μόδα!

Διαβάστε επίσης

Βρήκαμε τα πιο λαμπερά Pouches των Χριστουγέννων

Το ημερολόγιο με τα σέξι αγόρια των αγρών από τα Φάρσαλα έρχεται ξανά για καλό σκοπό


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα