1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Βάσω Λασκαράκη: Με σικ φόρεμα, ιδανικό για γάμο αυτή την εποχή


Η Βάσω Λασκαράκη είναι μία από τις πιο κομψές κυρίες της ελληνικής showbiz κι αρκετές φορές, οι ενδυματολογικές της επιλογές αποτελούν έμπνευση και για εμάς και μας δίνουν ιδέες.

Όπως έγινε με το σικ φόρεμα που έβαλε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ιταλία, σε μία βραδινή βόλτα στη γέφυρα Ponte Vecchio και στην πλατεία του Μιχαήλ Άγγελου στη Φλωρεντία.

Η Βάσω Λασκαράκη, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, όπου επέλεξε ένα χρυσό slip dress από το brand της Χριστίνας Κοντοβά, το οποίο συνδύασε με μαύρα σανδάλια και μαύρη τσάντα ώμου.

Το συγκεκριμένο στυλ φορέματος, αποτελεί μια καλή επιλογή αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Μπορεί ν μοιάζει λίγο με νυχτικό και κάπως ίσως να σε κολλάει, όμως, ειδικά γι’ αυτή την εποχή, είναι ιδανικό και δροσερό, λόγω της υφής του, ενώ αναδεικνύει με έναν σέξι τρόπο τη γυναικεία σιλουέτα.

Δείτε το φόρεμα

%ce%b2%ce%ac%cf%83%cf%89-%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%cf%83%ce%b9%ce%ba-%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b1-%ce%b9%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b30 %ce%b2%ce%ac%cf%83%cf%89-%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%cf%83%ce%b9%ce%ba-%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b1-%ce%b9%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b32

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Καινούργιου in Paris: Τύφλα να’ χει η… Έμιλι μπροστά στη στιλάτη Ελληνίδα παρουσιάστρια

Κατρίν Ντενέβ: Στα 79 της χρόνια παραδίδει μαθήματα στυλ και φινέτσας!

Τζόαν Κόλινς: Στα 90 της ποζάρει με λευκό μαγιό και κοσμήματα και τα “σπάει”


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα