1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Θυμάστε τα «τέρατα» που κέρδισαν τη Eurovision της Αθήνας; Σήμερα ποζάρουν στη Vogue με… Prada


Θυμάστε τους “Lordi”, τη hard rock – metal μπάντα από την Φινλανδία που είχε κερδίσει τη Eurovision της Αθήνας το 2006; Tα «Τέρατα», λοιπόν, επέστρεψαν, όχι με νέο άλμπουμ, αλλά με το ντεμπούτο τους στον χώρο της μόδας.

Οι Lordi έγιναν ευρύτερα γνωστοί στο ευρωπαϊκό κοινό με τη σαρωτική νίκη του «Hard Rock Hallelujah», στη Eurovision που διοργανώθηκε στην Ελλάδα, μετά τη νίκη της Έλενας Παπαρίζουν το 2005 στο Κίεβο.

Ωστόσο, το σκανδιναβικό γκρουπ που ξεσήκωσε τους Eurofans με το ροκ τραγούδι τους αλλά και την μεταμόρφωσή τους σε τέρατα, έχει ιστορία στη χώρα του ήδη από το 1992.

Το  συγκρότημα έχει καταφέρει πολλά στα 20 και πλέον χρόνια του, συμπεριλαμβανομένης της νίκης της Eurovision που έγραψε ιστορία.

Αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που το γκρουπ των ροκ τεράτων μπαίνει μπροστά στην κάμερα ως μοντέλα υψηλής μόδας, καθώς πόζαρε για την Vogue Scandinavia με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Οι Lordi, άφησαν τα μουσικά τους όργανα στην άκρη και πόζαραν στον φακό κρατώντας τις πιο περιζήτητες vegan τσάντες της σεζόν -κάτι που ζήτησαν οι ίδιοι ως φιλόζωοι- από τον ιταλικό οίκο μόδας Prada.

Δείτε τις φωτογραφίες στο παρακάτω άλμπουμ: 

Διαβάστε επίσης:

“Μυστήριο 175 Μέρες Κινηματογράφου”: Έρχεται το 2ο τριήμερο προβολών ντοκιμαντέρ!

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Μου αρέσει να γλυκοκοιτάνε τον σύντροφό μου άλλες γυναίκες»


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα