1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Το απίστευτο κόλπο για να βρεις το ρουζ που σου ταιριάζει


Πόση ποσότητα ρουζ είναι υπερβολική; Αυτό είναι το ερώτημα. Επίσης, πώς να επιλέξετε την τέλεια απόχρωση που θα κάνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται λαμπερή και υγιής;

Αν εφαρμοστεί σωστά, το ρουζ μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το πρόσωπό σας! Μια ροζ χρυσή απόχρωση μπορεί να ταιριάξει υπέροχα με τη σκιά των ματιών σας, ή ένα dusty pink μπορεί να προσθέσει βάθος και μυστήριο στο μακιγιάζ σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το τέλειο ρουζ μπορεί να ολοκληρώσει το μακιγιάζ με ένα μόνο πέρασμα, δίνοντάς σας μια υπέροχη, ρόδινη λάμψη. Ωστόσο, η επιλογή του σωστού ρουζ μπορεί να είναι λίγο περίπλοκη, έτσι δεν είναι;

Όχι μόνο πρέπει να σκεφτείτε το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στον τόνο της επιδερμίδας σας, αλλά και στο υπόλοιπο μακιγιάζ σας. Στη συνέχεια, υπάρχει μια σειρά από υφές και φινιρίσματα για να διαλέξετε, τα οποία δημιουργούν μοναδικά εφέ και μπορούν να εφαρμοστούν διαφορετικά με άλλα προϊόντα. Λοιπόν… ποιο επιλέγουμε;

Για να σας βοηθήσει να βρείτε την τέλεια απόχρωση για τον τόνο του δέρματος και το στιλ του μακιγιάζ σας, η Ninni Nummela, makeup artist της Chanel, απαντά σε μερικές βασικές ερωτήσεις: «Το ρουζ συχνά ξεχνιέται κατά την εφαρμογή του μακιγιάζ, τείνουμε να επικεντρωνόμαστε περισσότερο στα μάτια ή στα χείλη, αλλά το ρουζ είναι στην πραγματικότητα ο γρηγορότερος τρόπος για να επιτύχετε μια νεανική ώθηση».

Το απίστευτο κόλπο για να βρεις το ρουζ που σου ταιριάζει

Σύμφωνα με την Ninni, ένας τρόπος για να προσδιορίσετε την τέλεια απόχρωση είναι να τσιμπήσετε τα μάγουλά σας. «Μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτό το παλιό κόλπο, να τσιμπάω ελαφρώς τα μάγουλα για μια φυσική έξαψη», λέει. «Όχι μόνο σου δίνει μια άμεση λάμψη, αλλά αποκαλύπτει την πιο φυσική και κατάλληλη απόχρωση για τον τόνο της επιδερμίδας σου».

Η Ninni διαθέτει επίσης άλλες χρήσιμες οδηγίες για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την πιο κολακευτική απόχρωση. «Κατά κανόνα, επιλέξτε θερμότερες αποχρώσεις, όπως ροδακινί, γήινα ροζ και κοραλλί αν το δέρμα σας μαυρίζει εύκολα και πιο δροσερά ροζ, όπως τριανταφυλλί και όμορφα μωβ αν το δέρμα σας τείνει να κοκκινίζει από τον ήλιο».

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε μια statement απόχρωση. «Αν θέλετε να τολμήσετε, παραλείψτε τους κανόνες και επιλέξτε ένα λαμπερό χρώμα που σας αρέσει. Γίνετε δημιουργικές και διασκεδάστε με το ρουζ σας!».

Να επιλέξω ρουζ σε σκόνη ή σε κρέμα;

«Είμαι οπαδός του ρουζ σε μορφή κρέμας, καθώς τείνει να δημιουργεί ένα πιο φυσικό φινίρισμα και επιτρέπει στο δέρμα να λάμπει», λέει η Ninni. «Η υφή της κρέμας επιτρέπει επίσης γρήγορη και εύκολη εφαρμογή με το δάχτυλό σας και είναι μια εξαιρετική επιλογή για το δέρμα το καλοκαίρι».

Για πιο λιπαρούς τύπους δέρματος ή αν βρίσκεστε σε ζεστό ή υγρό κλίμα, η Ninni προτείνει να σκεφτείτε μια φόρμουλα σε σκόνη. «Εάν αισθάνεστε ότι το ρουζ σε κρέμα τείνει να γλιστρά από το δέρμα σας και θέλετε περισσότερη διάρκεια, ένα ρουζ σε σκόνη είναι ιδανικό. Όταν χρησιμοποιείτε ρουζ σε σκόνη, ειδικά σε πιο λιπαρό δέρμα, απλώστε ένα λεπτό στρώμα πούδρας στην περιοχή πριν εφαρμόσετε το ρουζ».

Διαβάστε επίσης

Έχεις βαμμένα μαλλιά; Δες τι πρέπει να προσέξεις στο λούσιμο για να έχει διάρκεια το χρώμα σου

Μανικιούρ στο Σπίτι Μόνη Σου


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα