1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο Met Gala


Το φετινό Met Gala, η μεγαλύτερη βραδιά μόδας, ήταν αφιερωμένο σε έναν από τους σπουδαιότερους σχεδιαστές, τον Καρλ Λάγκερφελντ. Με τίτλο «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty», η φετινή έκθεση του Costume Institute γιόρτασε το όραμα και τη ζωή του σχεδιαστή. Ο ενδυματολογικός κώδικας ήταν σαφής «προς τιμήν του Καρλ» του ανθρώπου που σχεδίασε για οίκους όπως Balmain, Chloé, Fendi και Chanel.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Metropolitan Museum of Art στη Νέα Υόρκη με φετινούς οικοδεσπότες: Πενέλοπε Κρουζ, Ρότζερ Φέντερερ, Ντούα Λίπα, Μικαέλα Κοέλ και την πρόεδρο του Met Gala, Άννα Γουίντουρ.

Οι celebrities καλεσμένοι είχαν ενημερωθεί ότι ο ενδυματολογικός κώδικας έπρεπε να τιμήσει τον εμβληματικό σχεδιαστή.

Ορισμένες διασημότητες επέκριναν το θέμα – εφιστώντας την προσοχή στις πολλές διαμάχες στις οποίες ενεπλάκη ο Λάγκερφελντ πριν από το θάνατό του, το 2019. Η εκδήλωση συγκέντρωσε χρήματα για το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης και τα εισιτήρια φημολογείται ότι κοστίζουν πάνω από 50.000 $ (40.000 £).

Σύμφωνα πάντως με ανάρτηση του Met Gala, βασίλισσα της βραδιάς δεν ήταν άλλη από την…

Άλλες εμφανίσεις που έκαναν αίσθηση

Διαβάστε επίσης

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Παραιτήθηκε ο Λευτέρης Γιοβανίδης από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή

Πρωτομαγιάτικο πικ-νικ και γλέντι στην Ακαδημία Πλάτωνος


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα