1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

10 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Ταύρο


Από τα ζώδια της Γης, ο Ταύρος μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι ο πιο φιλικός και προσιτός. Πρόκειται για ιδιαίτερα κοινωνικούς ανθρώπους που τους αρέσει να κυλούν όλα ήρεμα και χαλαρά. Κι αυτός είναι μόνο ένας από τους λόγους που έχουμε για να αγαπήσεις τους ανθρώπους αυτού του ζωδίου. Πάμε να σου αναλύσουμε άλλους εννέα.

*Αν ένας Ταύρος σου δώσει τον λόγο του, ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει. Δεν τα βάζουν ποτέ κάτω και έχουν πολύ σεβασμό για τους άλλους ανθρώπους, οπότε φροντίζουν να δίνουν τις υποσχέσεις τους εκεί που ξέρουν ότι μπορούν να τις τηρήσουν.
*Χρειάζονται σταθερότητα και δομή στην καθημερινή τους ζωή. Δεν τους φοβίζει η ρουτίνα, πόσο μάλλον τους βοηθά να τα βάζουν όλα σε πρόγραμμα – ακόμα και την ξεκούρασή τους, την οποία παίρνουν πολύ, πολύ σοβαρά.
*Εκτιμούν το έξυπνο και κοφτερό χιούμορ – ακόμα κι αν κάποιες φορές δεν το καταλαβαίνουν. Χαίρονται να ξέρουν ότι μιλάνε με άτομα που τους κόβει.

*Είναι από τους μεγαλύτερους ρεαλιστές και δεν δέχονται κουβέντα αν δεν έχεις επιχειρήματα. Κάτι που τους κάνει εξαιρετικούς συνομιλητές, αν έχεις επιχειρήματα. (Και αν δεν έχεις επιχειρήματα, τι κάνεις;)
*Όσο κι αν λέει το κλισέ για τους ταύρους στα υαλοπωλεία, στην πραγματικότητα αυτό το ζώδιο πολύ σπάνια θυμώνει. Δηλαδή θέλει προσπάθεια, θέλει να βρεις τα κουμπιά του και να τα πατάς συνεχώς. Ε, αν το κάνεις αυτό σκόπιμα, καλά να πάθεις.
*Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι να έχεις δίπλα σου σε περιόδους στρες. Και αυτό επειδή και οι ίδιοι περνούν με ιδιαίτερη ένταση τις δικές τους περιόδους στρες και στηρίζονται πολύ στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ξέρουν πώς είναι, και ξέρουν πώς να βοηθήσουν.

*Εκτιμούν πολύ τους ανθρώπους που είναι ώριμοι και ξέρουν να επικοινωνούν τις ανάγκες τους. Και αυτό επειδή μισούν να περνούν τον χρόνο τους μαντεύοντας τι σκέφτεται ο άλλος ή παίζοντας παιχνίδια του μυαλού.
*Η λογική τους τους καθιστά ιδιαίτερα καλούς συμβούλους σε κάθε λογής πρόβλημα. Και η επιμονή τους. Και να μην ξεχνάς…
*…οι Ταύροι θα κάνουν τα πάντα για τους ανθρώπους που αγαπούν.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα