1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα πιο συχνά ψέματα που λένε οι άντρες


Όλοι οι άνθρωποι λέμε ψέματα. Μερικές φορές είναι αναγκαίο ή το κάνουμε για να ξεμπλέξουμε μία κατάσταση που δεν έχει λόγο να μπλεχτεί περισσότερο. Ας πούμε, αν ένας φίλος σου ήθελε πώς και πώς να σου μαγειρέψει, αλλά το φαΐ του είναι χάλια, και πάλι εσύ θα το φας.

Άλλες φορές, οι άνθρωποι λένε ψέματα στις σχέσεις. Ή για να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν μια σχέση. Κι αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν όντως και οι τέσσερις πρώην σου ήταν αριστούχοι ή αν απλά ήθελαν να φανούν διαβασμένοι, συνέχισε να διαβάζεις.

Οτιδήποτε σου έχει καυχηθεί ότι έκανε ακαδημαϊκά
Από εικοσάρια σε κάθε μάθημα μέχρι την χρονιά που εξελέγη πρόεδρος του δεκαπενταμελούς, όλα αυτά μπορεί να είναι ψέματα. Και είναι ένα ψέμα που παραδόξως πολλοί άντρες λένε για να φανούν πιο κουλ στα πρώτα ραντεβού. Από την μία, είναι λίγο λυπηρό. Από την άλλη, δεν μπορείς να το αποδείξεις ποτέ, ή τουλάχιστον μέχρι να γνωρίσεις την μαμά του και να μάθεις τα αληθινά κουτσομπολιά. Τα περισσότερα από αυτά τα ψέματα έχουν να κάνουν με τον φόβο της αποτυχίας – είτε αυτή η αποτυχία συνέβη στο παρελθόν και θέλεις να την κρύψεις, είτε η πιθανή αποτυχία να σου δείξει από την πρώτη στιγμή πόσα ελαττώματα θεωρεί ότι έχει και να ξενερώσεις.
Βαθμός κακίας: 3 στα 10 στο πρώτο ραντεβού, 8 στα 10 μέσα σε σχέση.

Όταν σου λέει ότι συμπαθεί τους φίλους σου
Μπορεί οι φίλοι σου να είναι τα καλύτερα παιδιά, αλλά είναι τα δικά σου καλύτερα παιδιά. Εκείνος μάλλον έχει δικά του, και οι περιπτώσεις να ταιριάξουν τόσο πολύ ένας νέος σύντροφος με μια ήδη δεμένη παρέα είναι λίγες. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, όμως, αν δεν προσπαθεί να σε κάνει να τους ξεκόψεις.
Βαθμός κακίας: 1 στα 10, και τι σε νοιάζει στην τελική; 10 στα 10 αν αρχίσει να τους προσβάλει, όμως.

Όταν σου λέει ότι είσαι η καλύτερη
Και εννοούμε στο σεξ. Το θέμα είναι ότι εκείνη την στιγμή που το είπε, μάλλον το εννοούσε. Στην γενικότερη ιστορία της ζωής του, θα πρέπει να συμβιβαστείς με το γεγονός ότι μπορεί και να μην είσαι η καλύτερη. Ή, ξανά, με το γεγονός ότι έστω για μια φευγαλέα στιγμή ήσουν η καλύτερη, και κοντεύει να τελειώσει το 2020. Όλοι πρέπει να μάθουμε να δεχόμαστε την επιβεβαιώση που μας δίνει το σύμπαν για αυτό που είναι, και να μην θέλουμε να την φουσκώνουμε παραπάνω.
Βαθμός κακίας: 1 στα 10, και εντελώς ψέμα να είναι, το λέει για να σε ανεβάσει. 7 στα 10 αν αυτό όντως έχει ρίξει την ερωτική σας ζωή στον πιο βαρετό και ιεραποστολικό βάλτο.

Όταν λέει ότι δεν ξέρει αν θα μπορέσει να σε πάρει τηλέφωνο
Αυτό είναι κακό ψέμα. Και ηθικά, επειδή ποιος δεν ξέρει αν θα έχει χρόνο για ένα γρήγορο μήνυμα, αλλά και ως ψέμα. Έχει τόση λίγη προσπάθεια, που θα ήταν πιο τίμιο να σου πει “Μπα, δεν θέλω να μιλήσω σήμερα”. Για να είμαστε ειλικρινείς, τα περισσότερα προβλήματα στις σχέσεις θα έβγαιναν πιο γρήγορα στο φως και θα λύνονταν πιο εύκολα αν περισσότεροι από εμάς είχαν το θάρρος να πουν “Μπα, δεν θέλω να μιλήσω σήμερα”.
Βαθμός κακίας: 7 στα 10 επειδή εναλλακτικά μπορεί απλώς να είναι λίγο κάφρος.

Όταν σου λέει ότι σου πάει τέλεια αυτό το ρούχο
Τρεις είναι οι πιθανότητες. Είτε να μην του αρέσει και να λέει ευθέως ψέματα, είτε να μην νοιάζεται επειδή ποσώς τον ενδιαφέρει αν φοράς κάτι 10/10 ή αν φοράς πιτζάμα (κι αυτό είναι κομπλιμέντο στον αντρικό εγκέφαλο), είτε αλήθεια να του φαίνεται ωραίο το ρούχο πάνω σου. Αν ήταν το τρίτο, όμως, θα το είχες καταλάβει και δεν θα ένιωθες το τσίμπημα στο στομάχι. Σε κάθε περίπτωση, εκτός κι αν ο σύντροφός σου σού έχει δείξει ότι τον αφορούν πράγματα όπως η μόδα και οι σωστοί συνδυασμοί χρωμάτων, σ’ αυτή την ερώτηση θα σου απαντήσει πάντα αυτό που θες να ακούσεις.
Βαθμός κακίας: 0 στα 10, επειδή αν διέπραττες πραγματικό ενδυματολογικό έγκλημα, και ο πιο στόκος θα έλεγε κάτι.

Όταν τον βλέπεις μουτρωμένο μετά την δουλειά αλλά λέει πως δεν έγινε τίποτα
Είναι κακό, αλλά μπορεί απλά να μην θέλει να μιλήσει. Δειξ’ του ότι είσαι εκεί με άλλους τρόπους, μέχρι να νιώσει πιο άνετα. Αν συνεχίζει αυτό για πολλές μέρες, κάνε μια παρατήρηση και ρώτα ξανά, αλλά χωρίς να δίνεις την εντύπωση ότι θες να μάθεις επειδή νιώθεις ότι σου κρύβει κάτι. Γενικά, οι ερωτήσεις στους συντρόφους μας καλό θα ήταν να έχουν πάντα τον τόνο “Είσαι καλά;” και όχι “Το ξέρω ότι δεν είσαι καλά και δεν θα ησυχάσω μέχρι να επιβεβαιωθεί αυτή η υπόθεση”.
Βαθμός κακίας: Δεν θα δώσουμε, επειδή ό,τι και να δώσουμε, θα σε βάλουμε στην πρίζα.

Όταν σου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει μια δουλειά επειδή πονάει η μέση του
Εφόσον έπιανε στον στρατό, θα πιάσει και σε εσένα. Αποδέξου το.
Βαθμός κακίας: Θα ήταν υψηλός, αλλά επίσης σκέψου ότι αν πονάει η μέση του καιρό, μπορεί κάτι να έχει. Γενικά δεν είναι ωραίο να τα αγνοούμε αυτά τα πράγματα.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα