1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η Ελένη Μενεγάκη με φόρεμα στο χρώμα που αναδεικνύει το μαύρισμα


Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τις πιο κομψές Ελληνίδες παρουσιάστριες και οι ενδυματολογικές της επιλογές αποτελούν για εμάς μικρές ιδεές για στιλάτες εμφανίσεις.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στα χρώματα και ειδικά, το καλοκαίρι τα τιμάει και με το παραπάνω. Αυτή τη φορά, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα που θα “λιώσεις” στις διακοπές σου, αλλά και στην καθημερινότητά σου, ενώ αναδεικνύει και το μαύρισμά σου.

Συγκεκριμένα, επέλεξε για την εκπομπή της ένα silk dress σε εφαρμοστή γραμμή, με δέσιμο στο μπούστο και λεπτές τιράντες. Το φόρεμα του brand Glamorous είναι σε μια υπέροχη ροδακινί απόχρωση με print λευκά διακριτικά λουλούδια.

Η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωσε το look της με κίτρινα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ένας ομολογουμένως, απίθανος χρωματικός συνδυασμός.

Δείτε το υπέροχο φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη

%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%87%cf%81%cf%8e%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bf0 %ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%87%cf%81%cf%8e%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bf2

Διαβάστε επίσης

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Δες τι ΔΕΝ πρέπει να φορέσεις!

Η Κιμ Κατράλ με Pride φόρεμα του Βασίλη Ζούλια γνώρισε την αποθέωση

Αυτά είναι τα φορέματα που θα “λιώσουμε” όλο το καλοκαίρι


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα