1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η Carolina Herrera παρουσιάζει τα πιο ανατρεπτικά γυαλιά ηλίου της σεζόν


Η CAROLINA HERRERA παρουσιάζει την Καμπάνια «Forever Summer», για τη συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024: στην καμπάνια συμμετέχει το supermodel Stella Maxwell μαζί με τα μοντέλα Ajok Daing και Catarina Guedes, αποτυπώνοντας τη χαρά του καλοκαιριού σε κομψά πορτραίτα.

Η πολυτελής αισθητική των καινούργιων γυαλιών ηλίου και οράσεως εκφράζεται ως συνδυασμός δυναμικής φινέτσας και παιχνιδιάρικης διάθεσης, μέσα από τις χορογραφημένες λήψεις και τις εικαστικές πόζες των τριών μοντέλων που αποπνέουν αυτοπεποίθηση και γοητεία.

Η νέα συλλογή Γυαλιών CAROLINA HERRERA, σχεδιασμένη από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Wes Gordon, αντικατοπτρίζει την πολύπλευρη θηλυκότητα και τη χαρούμενη αισθητική της μάρκας, ισορροπώντας ιδανικά μεταξύ κλασικής και σύγχρονης κομψότητας.

Η Συλλογή Seasonal παρουσιάζει τα νέα φινετσάτα γυαλιά ηλίου Diva, με σαφώς άνθινη έμπνευση και στοιχείο υπογραφής το αστραφτερό λουλούδι από κρύσταλλα στη μετώπη και τον δεξιό βραχίονα, αλλά και τα γυαλιά οράσεως House of Herrera από ασετάτ σε σχήμα cat-eye, με υπέροχη διακόσμηση από επικολλημένα ασετάτ ένθετα σε διχρωμίες.

Από την άλλη πλευρά, η Συλλογή Essential, λανσάρει ευκολοφόρετα γυαλιά ηλίου από εξαιρετικά ελαφρύ σκληρό ασετάτ, κατασκευασμένα με μια ιδιαίτερη τεχνική επικόλλησης που αναδεικνύει απροσδόκητους χρωματικούς συνδυασμούς, καθώς και θηλυκά γυαλιά οράσεως με κομψές, ριγέ λεπτομέρειες από σμάλτο στους μεταλλικ

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0215/S «DIVA»

forever-summer-%ce%b7-carolina-herrera-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%80%cf%840

Γυαλιά ηλίου με λαμπερή και vintage διάθεση σε σχήμα cat-eye από ασετάτ, με εξαιρετική κατασκευή και διακόσμηση που ξεχωρίζει με ένα αστραφτερό λουλούδι από καρφωτά κρύσταλλα στη μετόπη και ένα στον δεξιό βραχίονα, για αίσθηση πολυτέλειας. Το λογότυπο CAROLINA HERRERA διακοσμεί τον αριστερό βραχίονα, ενώ μια κομψή κρυστάλλινη λεπτομέρεια διακρίνεται και στα δύο ακροβραχιόνια.

Χρωματική παλέτα: Μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, Ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, Κόκκινο με μπλε ντεγκραντέ φακούς.

ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ HER 0224 «HOUSE OF HERRERA»

forever-summer-%ce%b7-carolina-herrera-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%80%cf%842

Μοντέρνα γυαλιά ηλίου σε σχήμα cat-eye με εξαιρετική επεξεργασία και διακόσμηση από διπλά στρογγυλά μεταλλικά τρουκς στη μετόπη. Οι χαρακτηριστικοί βραχίονες με τον στρογγυλεμένο σχεδιασμό υπογραμμίζονται από την πολυτελή διχρωμία των ένθετων από ασετάτ στον ίδιο τόνο με το λογότυπο CAROLINA HERRERA. Τα ακροβραχιόνια διακοσμούνται από ένα στρογγυλό σήμα με το κόκκινο μονόγραμμα CH.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει επιλογές μονοχρωμίας, γαλακτερών αποχρώσεων ή ταρταρούγας: Δαμασκηνί/ σικλαμέν, Ταρταρούγα/ κόκκινο, Μπεζ/ χρωματιστή ταρταρούγα, Μαύρο/ λευκή ταρταρούγα.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0244/S «ESSENTIAL»

forever-summer-%ce%b7-carolina-herrera-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%80%cf%844

Γυαλιά ηλίου σε θηλυκό, τετραγωνισμένο σχήμα από εξαιρετικά ελαφρύ σκληρό ασετάτ. Η κατασκευή τους ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη τεχνική επικόλλησης που αναδεικνύει απροσδόκητα χρωματικά παιχνίδια μεταξύ ταρταρούγας και μονοχρωμιών ή διάφανων τόνων. Το μονόγραμμα CH διακρίνεται ως μεταλλική λεπτομέρεια στους βραχίονες, ενώ τα ακροβραχιόνια στολίζει το στρογγυλό μεταλλικό σήμα με το κόκκινο μονόγραμμα CH.

Χρωματική παλέτα: Μαύρο με ροζ ένθετο και γκρι ντεγκραντέ φακούς, Μαύρο με ένθετο μπεζ ταρταρούγας και μπορντό ντεγκραντέ φακούς, Ταρταρούγα με κόκκινο ένθετο και καφέ ντεγκραντέ φακούς, Γαλάζιο με ένθετο ταρταρούγας και καφέ ντεγκραντέ φακούς, Κρεμ με ένθετο μπεζ ταρταρούγας και καφέ ντεγκραντέ φακούς.

ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ HER 0232 «ESSENTIAL»

forever-summer-%ce%b7-carolina-herrera-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%80%cf%846

Θηλυκά και ελαφριά γυαλιά οράσεως σε ορθογώνιο σχήμα από ασετάτ και μέταλλο, με την κομψή ριγέ λεπτομέρεια – υπογραφή της CAROLINA HERRERA με σμάλτο στους πολύπλευρους μεταλλικούς βραχίονες και το κόκκινο μονόγραμμα CH στα ακροβραχιόνια.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει μονοχρωμίες, ντεγκραντέ τριών τόνων και επιλογές ταρταρούγας: Μαύρο με λεπτομέρεια με σμάλτο και γκλίτερ στα μακριά ακροβραχιόνια με γκλίτερ, Ταρταρούγα, ντεγκραντέ μπεζ με λεπτομέρεια με σμάλτο και γκλίτερ στους βραχίονες, Ντεγκραντέ μπορντό, Μαύρο.

Διαβάστε επίσης

«Ένα εσпρέσo freddo παρακαλώ!»: Ένα νέο brand που έχει αύρα Μεσογείου!

Guerlain Aqua Allegoria Florabloom: Eντυπωσιακό λανσάρισμα του νέου μεθυστικού αρώματος του εμβληματικού γαλλικού Οίκου


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα