1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η οσκαρική εμφάνιση στα BAFTA και το χάδι στον πρίγκιπα Γουίλιαμ που έχει προκαλέσει χαμό


Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας Γουίλιαμ και Κέιτ, μετά από τρία χρόνια λόγω πανδημίας, έδωσαν το “παρών” τους  – στην 76η απονομή βραβείων BAFTA της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε στο Royal Festival Hall. Και γι’ ακόμη μία φορά το πριγκιπικό ζεύγος “έκλεψε” τις εντυπώσεις.

Ειδικά, η Κέιτ Μίντλετον, η οποία πραγματοποίησε μία οσκαρική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε μία λευκή έξωμη τουαλέτα του σχεδιαστή Alexander McQueen, την οποία είχε φορέσει ξανά το 2019, πάλι στα BAFTA. Ωστόσο, σύμφωνα με την Dailymail, οι στιλίστες της  είχαν κάνει κάποιες αλλαγές.

Το εντυπωσιακό φόρεμα το συνδύασε με ψηλά μαύρα γάντια και σκουλαρίκια από τα Zara, τα οποία έγιναν sold out μέσα σε λίγες ώρες. Τα χρυσά παπούτσια της ήταν του οίκου Aquazzura και το μαύρο clutch του σχεδιαστή Jimmy Choo.

Το χάδι της Κέιτ στον πρίγκιπα Γουίλιαμ που έχει προκαλέσει χαμό

Ωστόσο, η Κέιτ δεν “έκλεψε” την παράσταση μόνο με την εμφάνισή της, αλλά και με μία αυθόρμητη… θνητή κίνηση που έχει προκαλέσει χαμό τις τελευταίες ώρες. Κι ενώ, λοιπόν Κέιτ και Γουίλιαμ περπατούσαν μαζί στο κόκκινο χαλί, η κάμερα έπιασε τη Μίντλετον να κάνει μια κίνηση, ένα τρυφερό χάδι στα οπίσθια του συζύγου της.

Το βίντεο κατέγραψε η Vogue την ώρα που έφταναν στα βραβεία. Στο βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, αστειεύτηκε στη λεζάντα πως ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα ήταν «ακριβώς όπως εμείς»-περιγράφοντάς τους ως «ένα κανονικό αντρόγυνο που μερικές φορές του αρέσει να προκαλεί αίσθηση».

Διαβάστε επίσης

Μαρία Κορινθίου: «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει για πρώτη φορά γιατί έβαλε “Χ” στον Γιάννη Πλούταρχο

Συγκλονίζει ο Κώστας Χαρδαβέλλας: “Ήμουν τόσο ανόητα παθιασμένος με τα νούμερα τηλεθέασης που έπαθα καρκίνο”


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα