1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αγροτικα Νεα

Προφυλακίστηκε ο 51χρονος νονός που κακοποιούσε σεξουαλικά τον βαφτισιμιό του στην Κρήτη


Ο 51χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 51 ετών άνδρας από το Ηράκλειο, που κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, αλλά και κατοχή και παραγωγή παιδικής πορνογραφίας.

Ο 51χρονος φέρεται να ομολόγησε από την πρώτη στιγμή τη συνεύρεσή του με το ανήλικο τότε βαφτιστήρι του που σήμερα είναι 20 ετών, υποστηρίζοντας ότι αυτό συνέβη δύο φορές, ενώ δεν δέχθηκε ότι έχει πειράξει τα δύο κορίτσια, τα οποία σήμερα είναι 24 και 17 ετών, που ενεπλάκησαν στην υπόθεση από τα στοιχεία που προέκυψαν στην προανάκριση.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, μετά από έρευνα στο σπίτι του, που εντοπίστηκε κάρτα μνήμης, η οποία περιείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας και απεικονίζονταν ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου. Το υλικό που εντοπίστηκε, αφορά στο χρονικό διάστημα από το 2006 έως το 2019.

O 51χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο άνδρας ομολόγησε τις πράξεις του και υποστήριξε πως έγινε δύο φορές, την πρώτη στο γραφείο του τον Δεκέμβριο του 2019 και την δεύτερη στο σπίτι του.

Υποστήριξε πως ο ανήλικος τότε βαφτισιμιός του ήταν εκείνος που το προκάλεσε και μάλιστα αναφορικά με το βίντεο που βρέθηκε στην κατοχή του δεν δίστασε να αναφέρει πως μαγνητοσκόπησε την πράξη του, ώστε σε περίπτωση που χρειαζόταν να μπορούσε να το αποδείξει.

Σε ότι αφορά τα άλλα δύο ανήλικα κορίτσια, 24 και 17 ετών σήμερα, στα οποία κατηγορείται πως ασέλγησε, ισχυρίστηκε πως δεν τα έχει «πειράξει» ποτέ και πως οι κατηγορίες προέκυψαν από την «εύλογη» ανησυχία των γονιών τους αφότου αποκαλύφθηκε η υπόθεση με τον βαφτισιμιό του.

Κοινοποιήστε το:


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα