1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Δέσποινα Βανδή: Άγριο κράξιμο για το τολμηρό vinyl φόρεμα που έβαλε σε συναυλία


Μετά από πάρα πολλά χρόνια, η Δέσποινα Βανδή είναι και πάλι στο επίκεντρο για ένα φόρεμα. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η τραγουδίστρια είχε γίνει viral για την κόκκινη τουαλέτα της σε συναυλία που ήταν ίδια με την Christian Lacroix που είχε φορέσει η Άννα Βίσση, λίγες ημέρες πριν σε φωτογράφιση.

Στο σήμερα, η Δέσποινα Βανδή – τα έχει βρει με την Άννα Βίσση – αρκετά συχνά σχολιάζεται για τις ενδυματολογικές της επιλογές, οι οποίες είναι πιο σέξι κι αποκαλυπτικές από ποτέ. Η τραγουδίστρια διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της και αυτό βγαίνει προς τα έξω, ακόμη και στις εμφανίσεις της επί σκηνής, οι οποίες, όμως, δεν είναι πάντα σωστές. Αρκετά συχνά, η Δέσποινα κάνει κακόγουστες, στα όρια του κιτς εμφανίσεις που δεν την κολακεύουν ιδιαίτερα.

Αυτή τη φορά, ο κακός χαμός έγινε για την επιλογή του φορέματος στη συναυλία της Panik Records. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή, φορώντας ένα μαύρο βινίλ μακρύ φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ και τολημρά cut στο πλάι. Η τουαλέτα είναι Celia Kritharioti, την οποία η Βανδή την επιλέγει σταθερά τον τελευταίο καιρό, για τις εμφανίσεις της.

Ωστόσο, για να είμαστε δίκαιες, η συγκεκριμένη τουαλέτα δεν κολάκευε καθόλου τη Βανδή, ενώ είναι εξαιρετικά κακόογουστη. Στα βίντεο που ανεβηκαν στα social media, αλλά κάτω και από την ανάρτηση της τραγουδίστριας στο προφίλ της στο Instagram, έγινε ο κακός χαμός με επικριτικά σχόλια, που όμως, ξεπέρασαν τα όρια.

Το ότι δεν σου αρέσει μια εμφάνιση, είναι θεμιτό και λογικό, αλλά ποιος ο λόγος να στάζεις τόση χολή. Επίσης, τι σημαίνει “δεν είναι για την ηλικία σου;”. Τα ρούχα δεν έχουν ηλικία, αρκεί να σου ταιριάζουν και να σε κολακεύουν. Και το συγκεκριμένο – γνώμη μας – δεν κολάκευε καθόλου τη Δέσποινα Βανδή. Και συνολικά, ήταν μια κιτς εμφάνιση!

@panikrecords Ya Habibi…#despinavandi #kings #yahabibi #panikconcert2023byopaponlinegr #opaponlinegr #opaponlineapp #panikrecords #bacardigr #anatoljewellery ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

«Μεγαλώνοντας γινόμαστε καλύτεροι, όχι καρναβάλια», «Έχω και εγώ τέτοιες σακούλες απορριμάτων» και «κιτς, έλεος, τι έχεις πάθει;», ήταν κάποια από τα επικριτικά σχόλια.

Photo cover: Instagram/Despina Vandi

Διαβάστε επίσης

Βίκυ Καγιά: Οι οκτώ διαφορετικές προτάσεις της για casual ντύσιμο που μας ενθουσίασαν

Η Κατερίνα Καινούργιου με οικονομικό φόρεμα στο χρώμα της σεζόν


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα