1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Αυτά τα delivery θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος


Αν έχεις ξεκινήσει να προσέχεις τη διατροφή σου, τότε ξέρεις πώς το meal prep ήτοι η προετοιμασία των γευμάτων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να το πας σωστά και να πετύχεις τον οποιοδήποτε στόχο σου: απώλεια κιλών, ισορροπημένη διατροφή, αύξηση μυικής μάζας κ.α.

Αυτό που επίσης θα έχεις καταλάβει είναι πως το μαγείρεμα απαιτεί χρόνο και τα πιάτα μαζεύονται. Υπάρχει λύση;

Υπάρχει και λέγεται delivery, αλλά στάσου! Δεν εννοούμε να την πέσεις στα πιτόγυρα και στα μπέργκερ. Υπάρχουν delivery τα οποία ετοιμάζουν και φέρνουν στην πόρτα σου υγιεινά και πρωτίστως νόστιμα γεύματα, κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα ζεστάνεις και να τα φας.

Μάλιστα προσφέρουν και εβδομαδιαία ή μηνιαία πακέτα για κάθε σου στόχο, είτε αυτός είναι το αδυνάτισμα είτε απλά μια ισορροπημένη διατροφή ή ακόμα και η αύξηση της μυϊκής σου μάζας γυμναστηριακέ φίλε μας.

Δες παρακάτω μερικά.

Fitness Meals

Η υγιεινή διατροφή γίνεται εύκολη υπόθεση μέσα από τα γεύματα της Fitness Meals, τα οποία είναι νόστιμα, υγιεινά και φτιάχνονται πάντα με ποιοτικές πρώτες ύλες. Με βάση τον θερμιδικό σου στόχο επιλέγεις έναν συνδυασμό τουλάχιστον 3 γευμάτων για να παραλάβεις στο σπίτι σου, ενώ μπορείς να διαλέξεις και πλάνο 2 εβδομάδων ή ενός μήνα, που να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες σου. Τα γεύματά τους περιλαμβάνουν νόστιμες επιλογές, ώστε να μη νιώσεις ότι στερείσαι τη γεύση, ενώ κάνεις σωστή διατροφή. Ενδεικτικά, στον κατάλογο θα βρεις fit «γύρο» κοτόπουλου με σπιτική τυροκαυτερή, smash μπέργκερ σε τορτίγια, pancakes με βρώμη και σταγόνες μαύρης σοκολάτας, αυγά σκράμπλ, με χειροποίητο, άπαχο λουκάνικο και πιτάκι, Mac n’ cheese με κοτόπουλο και άλλα τέτοια ωραία, νόστιμα και υγιεινά με μπόλικες επιλογές και για vegan.

Όσον αφορά το κόστος, το εβδομαδιαίο πλάνο Lean με 10 γεύματα κοστίζει 68,40€, ενώ ένα μηνιαίο πλάνο με 40 γεύματα κοστίζει 251,80€. Τα μεμονωμένα γεύματα ξεκινούν από 5,40€. Παραδίδουν σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

My Nutri

Θες να χάσεις βάρος; Θες να κάνεις την υγιεινή διατροφή τρόπο ζωής και να αποδόσεις τα μέγιστα στην προπόνηση σου; Η ομάδα της My Nutri σου παρέχει εξειδικευμένα πακέτα γευμάτων ανάλογα με τον στόχο σου και τις θερμίδες που πρέπει να καταναλώνεις για να τον πετύχεις. Διαθέτει έτοιμα πλάνα γευμάτων, τα οποία παραδίδονται καθημερινά στο χώρο σου και περιλαμβάνουν σαλάτες, πρωινά, σνακ και κυρίως γεύματα. Στον κατάλογό του θα βρεις επιλογές όπως λαζάνια με κιμά κοτόπουλο, φιλέτο λαβράκι με μπριάμ, κεφτεδάκια μοσχαρίσια, πατατοσαλάτα με καβούρι, σπαγγέτι ολικής με κεφτεδάκια κοτόπουλο, pancakes γλυκοπατάτας, αλλά και γιαούρτι με παντζάρι, chia pudding, pancakes βρώμης με μπανάνα και μέλι και διατροφικές τορτίγιες. Διαθέτουν επίσης και επιλογές για vegan.

Ενδεικτικά, το κόστος για το διατροφικό πρόγραμμα My Diet το οποίο στοχεύει στο να χάσεις κιλά ανέρχεται στα 610€ τον μήνα, για 136 γεύματα (1800 θερμίδες την ημέρα), ενώ για το ίδιο πρόγραμμα οι 2 εβδομάδες στοιχίζουν 310€. Το κόστος μεταβάλλεται ανάλογα τις θερμίδες που χρειάζεσαι καθημερινά για να φτάσεις στο επιθυμητό βάρος, δες εδώ περισσότερα. Παραδίδουν σε όλη την Αττική.

Do Eat by DK

Η ομάδα του Do Eat έχει στόχο να σε μάθει να απολαμβάνεις κάθε σου γεύμα, να αισθάνεσαι και να βλέπεις τη διαφορά στο σώμα σου και να δεις ότι χωρίς τα 4 λευκά (αλάτι, λευκό αλεύρι, γαλακτοκομικά , ζάχαρη), η ζωή είναι πραγματικά ανάλαφρη, γευστική, πολύχρωμη και χωρίς στερήσεις. Διαθέτουν διάφορα διατροφικά πλάνα ανάλογα το στόχο σου – Diet, healthy, gym, pescatarian – με νόστιμα γεύματα τα οποία έρχονται στην πόρτα σου δύο φορές την εβδομάδα, ενώ μπορείς να διαλέξεις εβδομαδιαίο, διβδόμαδο ή μηνιαίο πλάνο. Στα πιάτα τους θα βρεις επιλογές όπως κέικ σοκολάτας με πορτοκάλι, chia με πουτίγκα και φρούτα, πέρκα με βραστά λαχανικά, φιλέτο κοτόπουλο με πουρέ γλυκοπατάτας, γιουβαρλάκια, κρεατόσουπα, σαλάτα με σολομό, φασολάκια και μαύρο ρύζι, σαλάτα με γαρίδες και άλλα τέτοια νόστιμα και διατροφικά.

Το κόστος για το Diet plan για 1 εβδομάδα ανέρχεται στα 150€ με 18 γεύματα, για 2 εβδομάδες στα 290€ για 36 γεύματα και για έναν μήνα στα 570€ για 72 γεύματα. Οι διανομές γίνονται σε όλη την Αττική. Δες αναλυτικά τα πλάνα εδώ. 

Fit Panda

Η ομάδα διατροφολόγων, σεφ και προπονητών του Fit Panda σε στηρίζει για να φτιάξεις το δικό σου meal prep και να διατηρήσεις μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, ετοιμάζοντας νόστιμα και υγιεινά γεύματα, τα οποία σου στέλνουν σπίτι ή στο γραφείο. Οι παραδόσεις γίνονται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ τα διατροφικά τους πλάνα περιλαμβάνουν επιλογές για αδυνάτισμα, επιλογές για υγιεινή διατροφή στο γραφείο, για μυϊκή ενδυνάμωση, για ισορροπημένη διατροφή, και γεύματα για pescatarian, ενώ υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας και μεμονωμένων γευμάτων. Οι επιλογές του μενού περιλαμβάνουν πιάτα όπως Shrimp quinoa bowl, Salmon bowl, φακές, μπιφτέκια γαλοπούλας με ρύζι, τσιπούρα με χόρτα εποχής, Spiced chicken rice bowl, Beef Curry και σαλάτα με κινόα με καπνιστό σολομό, καθώς και επιλογές πρωινού όπως banana oats, eggs quesadilla και protein pancakes.

Το εβδομαδιαίο πακέτο αδυνατίσματος με δύο κυρίως γεύματα ανά ημέρα, για πέντε μέρες, κοστίζει 100€, ενώ το μηνιαίο πλάνο για 40 γεύματα κοστίζει 363€. Για μεμονωμένα γεύματα, οι τιμές ξεκινούν από 6,90€. Παραδίδουν σε όλη την Αττική. Δες αναλυτικά τα πακέτα εδώ. 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα