1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Ήρθε το τέλος του oversized blazer;


Tο fitted blazer, δηλαδή το μεσάτο σακάκι, τις τελευταίες σεζόν βλέπουμε να κάνει αισθητή την παρουσία του στις πασαρέλες αλλά και σε fashion girls και influencers.

Ενώ το oversized blazer το έχουμε φορέσει πάρα πολύ τα τελευταία πολλα χρόνια, από street looks μέχρι επίσημες εμφανίσεις, φαίνεται πως σταδιακά παραδίδει την θέση του σε ένα άλλο κομμάτι που ήρθε για να δώσει μία καινούργια νότα κομψότητας στα look μας.

Δεν είναι άλλο από το εφαρμοστό σακάκι ή αλλιώς fitted blazer που τις τελευταίες δύο σεζόν έχει κάνει συνεχείς εμφανίσεις στις πασαρέλες, έχει διαχυθεί στην αγορά, όπως επίσης οι street-stylers και οι fashionistas το επιλέγουν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις, επιδοκιμάζοντας την νέα αυτή τάση.

Ήρθε το τέλος του oversized blazer;

Τα εφαρμοστά σακάκια έρχονται για να μείνουν και τα brands που τα δημιουργούν μας κάνουν ξεκάθαρο πως πρόκειται να αποτελέσει βασικό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μας. Από τα fast fashion Zara και Mango, μέχρι τους οίκους The Row και Toteme, όλοι προωθούν αυτό το trend. Είναι δύσκολο να παραλείψουμε την αλλαγή που συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας.

Παρακάτω σας δίνουμε ιδέες που θα σας εμπνεύσουν ώστε να συμπεριλάβετε και εσείς στην ντουλάπα σας το αναδυόμενο fitted blazer.

Photo via Instagram / lefevrediary

Διαβάστε επίσης

Tα 10 καλύτερα κορεατικά beauty brands για το 2024!

Ρομπέρτο Καβάλι: Ο διάσημος σχεδιαστής άφησε την τελευταία του πνοή στη Φλωρεντία


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα