1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

5 διαφορετικά looks που μπορείς να δημιουργήσεις με το φόρεμά σου


Το φόρεμα αποτελεί το κατεξοχήν θηλυκό κομμάτι και μπορεί εύκολα να φορεθεί στις περισσότερες περιστάσεις. Είτε στην μακρυά, είτε στη μίνι εκδοχή του, αγκαλιάζει ιδανικά τις γυναικείες καμπύλες και προσφέρει περίσσια χάρη και φινέτσα. Επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί άψογα με συγκεκριμένα κομμάτια και να χαρίσει διαφορετικά looks που ξεχωρίζουν.

Αν λοιπόν δε θέλεις να αποχωριστείς και εσύ το αγαπημένο σου φόρεμα, παρακάτω σου έχουμε πέντε τρόπους με τους οποίους μπορείς να το αναβαθμίσεις και να χτίσεις νέες εικόνες που θα τραβάνε όλα τα βλέμματα. Πάμε να τους δούμε όλους!

Συνδύασέ το με πουλόβερ

Πρόκειται για τον απόλυτο συνδυασμό και για αυτήν τη σεζόν που κυριολεκτικά μεταμορφώνει την όψη του φορέματος, χαρίζοντας στο look άνεση και ζεστασιά. Η προσθήκη ενός πουλόβερ πάνω από το φόρεμα αποτελεί κυρίαρχη τάση του street style και έχει κερδίσει εδώ και χρόνια τις καρδιές των απανταχού fashionistas, οι οποίες ορκίζονται στο συγκεκριμένο combo.

Άνοιξε λοιπόν τη ντουλάπα σου και ρίξε μια ματιά στα φορέματα που υπάρχουν μέσα σε αυτήν. Τα φλοράλ μακριά κομμάτια φορεμένα με ένα cozy πουλόβερ και μποτάκια δημιουργούν το τέλειο outfit για μία μέρα στο γραφείο. Από την άλλη, το διάσημο “μικρό μαύρο φόρεμα” που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στη γκαρνταρόμπα της, δένει αρμονικά με ένα ανατρεπτικό πουλόβερ με πούλιες και σε συνοδεύει στις βραδινές σου εξόδους. Οι επιλογές είναι πολλές και με οδηγό τη φαντασία μπορείς να δημιουργήσεις αξιοζήλευτες εμφανίσεις που θα εκφράζουν απόλυτα το προσωπικό σου στυλ.

Ταίριαξέ το με sneakers

Αν η καθημερινότητά σου είναι συνδεδεμένη με συνεχές τρέξιμο και απαιτητικές ώρες εκτός σπιτιού, τότε τα sneakers είναι ο ιδανικός σύμμαχος που σε πάει παντού. Ταίριαξέ τα με τα φορέματα που επιθυμείς και δημιούργησε αξεπέραστα outfits για κάθε ώρα της ημέρας. Σου προτείνουμε να επενδύσεις σε παπούτσια σε basic απόχρωση, όπως είναι η λευκή, για να πετύχεις παραπάνω συνδυασμούς.

Πιο αναλυτικά, το συγκεκριμένο χρώμα φαίνεται να είναι το κυρίαρχο στην κατηγορία των sneakers και συνδυάζεται άψογα με κάθε τόνο και μοτίβο. Τι θα έλεγες λοιπόν να φορέσεις ένα φόρεμα με animal prints και να κλειδώσεις το look με άσπρα αθλητικά παπούτσια; Εμείς θα σου λέγαμε ένα μεγάλο ναι, καθώς η συγκεκριμένη εικόνα αποτελεί ένα all time classic combo που φοριέται παντού.

Κάνε layering

Οι πολλές στρώσεις ρούχων είναι ένα trend που μετράει χρόνια και πέρα από την αυτονόητη ζεστασιά που προσφέρει, χαρίζει και cool vibes σε κάθε βήμα. Τόλμησε να πειραματιστείς και δημιούργησε looks που θα τραβήξουν όλη την προσοχή. Αν λοιπόν το φόρεμά σου είναι μίνι, μια καλή ιδέα είναι να βάλεις από κάτω ένα μακρύ πουκάμισο που θα αλλάξει εντελώς τη δομή του outfit.

Αν πάλι θέλεις να καλύψεις τα πόδια σου, φόρα ένα μακρύ φόρεμα και δώσε του έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα, φορώντας ένα ζιβάγκο μέσα από αυτό. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα oversized παλτό και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

Πρόσθεσε edgy στοιχεία

Ακόμα και το πιο girly φόρεμα αποκτά διαφορετική ταυτότητα με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ. Αν λοιπόν επιθυμείς να αλλάξεις την αρχική αίσθηση, μπορείς να το σετάρεις με αξεσουάρ που φαινομενικά δεν ταιριάζουν με τη ρομαντική του φύση. Έντονα κοσμήματα, αρβύλες και δερμάτινο jacket είναι κάποια από τα πολλά items που θα ενισχύσουν την edgy πλευρά σου.

Μην ξεχνάς λοιπόν ότι πολλές φορές “τα ετερώνυμα έλκονται” και δημιουργούν outfits που δε σε αφήνουν ασυγκίνητη. Τέλος, το ίδιο εφέ μπορείς να πετύχεις και με ένα ανατρεπτικό μακιγιάζ (ή χτένισμα!) που θα δώσει νέα πνοή στο look.

Άλλαξέ το με μία ζώνη

Η ζώνη αυτή τη χρονιά θα τιμηθεί όσο ποτέ, καθώς η λεπτή εκδοχή της παρουσιάστηκε πρόσφατα στις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών παγκοσμίως. Η τάση λοιπόν απαιτεί στενές και εκλεπτυσμένες ζώνες, που μπορούν να διαθέτουν μικροσκοπικές λεπτομέρειες με logo ή ακόμα και μικρές αγκράφες.

Συνδύασε το φόρεμά σου με μία ζώνη μικρού μεγέθους και ανάδειξε μοναδικά τη μέση σου. Με αυτόν τον τρόπο το σώμα σου θα αποκτήσει την πολυπόθητη όψη κλεψύδρας και το look σου θα ενισχυθεί με μία ακόμα πιο θηλυκή πλευρά. Αν πάλι αγαπάς το στυλ του δρόμου, φρόντισε να τοποθετήσεις τη ζώνη πάνω από τους γοφούς και να κλειδώσεις την εμφάνιση με ένα ρετρό jacket.

Όποιο outfit και να επιλέξεις, το σημαντικό είναι να νιώθεις άνετα μέσα σε αυτό. Φρόντισε τον εαυτό σου, ντύνοντάς σε με όμορφα ρούχα, και ξεκίνα την κάθε μέρα με αισιοδοξία και στυλ!

Διαβάστε επίσης

Lana Del Rey και SKIMS στήνουν ένα retro αισθησιακό σκηνικό για τον Άγιο Βαλεντίνο

Η Κλέλια Ανδριολάτου μάς δείχνει τις πιο όμορφες «γωνιές» του σπιτιού της


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα