1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Tο χουχουλιάρικο κασκόλ που θα σε κρατήσει ζεστή τον χειμώνα


Και ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, έχουμε αρχίσει να βαριόμαστε λίγο τα πολυφορεμένα μας κασκόλ μας. Στο infowoman.gr λοιπόν σας έχουμε την πιο chic και glam εκδοχή τους. Ο λόγος για τα snoods που θα αντικαταστήσουν τα κασκόλ μας και θα αγκαλιάσουν τον λαιμό μας κρατώντας τον ζεστό.

Το snood είναι ο τύπος κασκόλ που δεν έχει αρχή και τέλος. Αυτό που λέγαμε παλιότερα «λαιμός», και μπορεί να φορεθεί από τις δύο πλευρές. Πρόκειται για μια τάση που κερδίζει ολοένα και περισσότερους fans καθώς είναι όσο cozy είναι το κασκόλ, αλλά ταυτόχρονα είναι και πιο «τακτοποιημένο».

Είναι το τέλειο winter item που θα μας κρατάει ζεστούς, αφού είναι πρακτικά και ανάλογα το σχέδιό του και το ύφασμά τους μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας.

Snoods έχουμε δει να φοράνε από την Hailey Baldwin και τον Harry Styles μέχρι την Bella Hadid και την Billie Eilish. Και δεν είναι περίεργο που τα επιλέγουν.

Διαβάστε επίσης

Μία ταινία ζωγραφισμένη στο χέρι και άλλες τρεις πρεμιέρες κάνουν ποδαρικό στο 2024

“The Body Shop”: Παγκόσμια πρωτιά για το brand με 100% vegan συνθέσεις


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα