1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Το look με τις cut out λεπτομέρειες και πώς θα το φορέσεις εσύ


Την Κατερίνα Παπουτσάκη τη θεωρούμε το πιο προσιτό style icon, που με τις συχνές αναρτήσεις της στα social media και τα διαφορετικά, καλοκαιρινά looks της δεν παύει να μας δίνει ιδέες.

Είναι γεγονός πως η ηθοποιός αγαπά τη μόδα, έχει το δικό της ιδιαίτερο στυλ και το υποστηρίζει με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Cut out λεπτομέρειες και καλοκαιρινά looks

Στις πολυπληθείς αναρτήσεις της φαίνεται η προτίμησή της στα πολύ μοδάτα σύνολα με cut out λεπτομέρειες, σε μαγιό, σορτσάκια, φορέματα.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki)

Στην τελευταία της ανάρτηση, μάλιστα, το μαύρο μαγιό-κορμάκι, που συνδύασε με μαύρο σορτσάκι με κρόσσια αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση για ένα total black καλοκαιρινό σύνολο που κάνει αίσθηση.

Το μαγιό που επέλεξε έχει cut out λεπτομέρειες στο μπούστο και λεπτή τιράντα, είναι εφαρμοστό και κολακεύει ιδιαίτερα το σώμα της. Ολοκλήρωσε το look της με μαύρη τσάντα και χρυσά κοσμήματα.

Πώς θα το φορέσεις εσύ

Πρόκειται για ένα διαχρονικό και κομψό look. Αν είσαι διακοπές, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφού το βράδυ το αναβαθμίσεις με εντυπωσιακά κοσμήματα και τις ανάλογες πλατφόρμες ή σανδάλια. Αν έχεις μαυρισμένη επιδερμίδα, άπλωσε στο σώμα σου ένα λαδάκι με χρυσόσκονη για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα;

Η ελληνική πολυνησία ανήκει στους ανέγγιχτους παραδείσους της Ελλάδας


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα