1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Μια γιορτή σύμβολο για τη ζωή και την αγάπη!


Με φόντο τον αγώνα για την ισότητα των φύλων, ο φετινός εορτασμός της Γιορτής της Γυναίκας έχει ξεχωριστή χροιά.

Από σύζυγοι, μητέρες, αδερφές, γιαγιάδες, μέχρι επαγγελματίες, εργαζόμενες ή όποιον άλλο ρόλο καλούνται να εκπληρώσουν οι γυναίκες, πάντα είναι μαθημένες από τη φύση τους να παίζουν πολλαπλούς ρόλους. Όλους ταυτόχρονα και με την ίδια επιτυχία, διατηρώντας σε κάθε σχέση τα ηνία ώστε αυτή να εξελίσσεται, να πηγαίνει παρακάτω, να προοδεύει.

Πότε καθιερώθηκε η Γιορτή της Γυναίκας

Ξεκίνησε τη ζωή ως Εθνική Ημέρα της Γυναίκας στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Φεβρουάριο του 1909. Τον επόμενο χρόνο, στο δεύτερο Διεθνές Συνέδριο Εργαζόμενων Γυναικών στην Κοπεγχάγη της Δανίας, η ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών Clara Zetkin ζήτησε μια διεθνή ημέρα της γυναίκας για να δώσει στις γυναίκες μεγαλύτερη φωνή να προωθήσουν τα αιτήματά τους για ίσα δικαιώματα.

Εγκρίθηκε ομόφωνα από τις συμμετέχουσες από 17 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των τριών πρώτων γυναικών βουλευτών της Φινλανδίας. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάστηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 1911 – και η ημερομηνία ορίστηκε ως η 8η Μαρτίου 1913. Ο ΟΗΕ την γιόρτασε για πρώτη φορά το 1975 και το 1996 ανακοίνωσε το πρώτο ετήσιο θέμα: «Γιορτάζοντας το παρελθόν, Σχεδιασμός για το μέλλον”.

%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%ae-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%ae-%cf%83%cf%8d%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb0

Ιδέες για δώρα… για όλο τον χρόνο!

Όχι, δεν πρέπει να περιμένει κανείς μία γιορτή για να κάνει ένα δώρο στις γυναίκες της ζωής σου! Τέτοιες ημέρες απλώς λειτουργούν ως υπενθύμιση για να μην ξεχνάμε ότι πρέπει να τις αγαπάμε, να τις συμπαραστεκόμαστε στο -κάθε φορά- δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν και να δείχνουμε κατανόηση στις ανάγκες τους.

Γι’ αυτό και οι παρακάτω ιδέες για δώρο είναι ιδανικές όχι μόνο εν όψει της 8ης Μαρτίου και την επίσημη ημέρα της Γιορτής της Γυναίκας αλλά… για όλο τον χρόνο!

Χρυσό Κολιέ

Ένα χρυσό κολιέ κρεμαστό είναι πάντα μια σταθερή αξία! Ειδικά αν επιλέξετε ένα πιο διακριτικό σχέδιο, που ταιριάζει σχεδόν με κάθε στιλιστικό ύφος, τότε γνωρίζετε ήδη ότι θα της κάνετε δώρο κάτι που θα φορά και θα απολαμβάνει διαρκώς. Γενικότερα, μπορείτε να παίξετε με κολιέ και καρδιές, μονογράμματα, ζώδια, ματάκια και να ολοκληρώσετε μια σούπερ επιλογή δώρου.

%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%ae-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%ae-%cf%83%cf%8d%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb2

Χρυσό βραχιόλι

Στο ίδιο mood, με το βραχιόλι πάμε σε μια ασφαλή επιλογή, που ξέρουμε ότι θα φορεθεί. Αν γνωρίζουμε δε ότι η γυναίκα που θα το λάβει, είναι λάτρης των βραχιολιών, τότε μπορείτε να πάτε και σε πιο περίτεχνα, έντονα σχέδια για να της χαρίσετε ακόμα μεγαλύτερη έμπνευση.

Ασημένια κοσμήματα

Όλα τα ασημένια κοσμήματα είναι τέλεια για δώρο! Συνδυάζουν το ιδανικό επίπεδο λάμψης, γοητείας και κόστους και δίνουν πληθώρα επιλογών σε είδη κοσμημάτων για να κάνετε την παραλήπτρια ευτυχισμένη!

Αυτές και άλλες πολλές υπέροχες, κομψές και προσιτές ιδέες σας περιμένουν με ένα κλικ στο kosmima24.gr. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας σε όλες αυτές τις μικρές και μεγάλες γιορτές, ανυπομονούν να σας καθοδηγήσουν για να χαρίσετε χαμόγελα στις γυναίκες της ζωής σας! Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα του Kosmima24 ή το showroom της εταιρείας στην Πτολεμαίων 31, Θεσσαλονίκη και ανακαλύψτε μοναδικές επιλογές σε δώρα για κοσμήματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα