1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Φεστιβάλ Βενετίας: Βήμα-βήμα το beauty look της Cate Blanchett



Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020, 09:00

Φεστιβάλ Βενετίας: Βήμα-βήμα το beauty look της Cate Blanchett

 

Με ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα, περιορισμούς στις προβολές, υποχρεωτική χρήση μάσκας και χωρίς κοινό στο κόκκινο χαλί, διεξάγεται αυτές τις ημέρες το 77ο κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας στο Λίντο.

Πρόεδρος του φεστιβάλ η υπέροχη Cate Blanchett, η οποία έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί  φορώντας ένα ασύμμετρο τοπ με φλοράλ κέντημα, το οποίο έχει ξαναβάλει στα BAFTAs του 2016, αποδεικνύοντας την οικολογική της συνείδηση και στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα στον κόσμο.

Ωστόσο τα βλέμματα όλων έπεσαν για ακόμη μια φορά στο πορσελάνινο πρόσωπό της.

Το μακιγιάζ της έφερε φυσικά την υπογραφή του οίκου Giorgio Armani Beauty με την προσωπική της makeup artist Mary Greenwell να αποκαλύπτει στο Instagram όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για το ρομαντικό look της οσκαρικής σταρ.

Η γνωστή makeup expert εφάρμοσε στην επιδερμίδα της σταρ το Luminous Silk Foundation στην απόχρωση 3.

Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το Neo Nude A-blush στην απόχρωση 51 για να χαρίσει χρώμα υγείας στο πρόσωπο της ηθοποιού, ενώ για να πετύχει την τέλεια αρμονία στο look, επέλεξε το κραγιόν Rouge d’Armani Matte στην απόχρωση 102.

 


 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το . σας πηγαίνει παντού!

 

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα