1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η νέα συλλογή της Desigual είναι αυτό που θέλει κάθε cool girl!


H συλλογή της Desigual για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 είναι γεμάτη με ρούχα που σε εμπνέουν να τα φωτογραφίσεις.

Η Desigual δημιούργησε το Cover Girl: το κορίτσι στις αυθόρμητες φωτογραφίες με τα απίστευτα ρούχα, εκείνη που είναι πάντα κουλ – είτε το θέλει, είτε όχι. Σε αυτό το κορίτσι αποτίνουμε φόρο τιμής, με τη νέα συλλογή που εξυμνεί το ταξίδι μεταμόρφωσης της Desigual. Τάσεις αντάξιες του κεντρικού τίτλου ενός περιοδικού, ρούχα που σε προκαλούν για πολλά κλικ.

Τα πέντε χαρακτηριστικά της συλλογής

%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%cf%84%ce%b7%cf%82-desigual-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%b50

Ρούχα για όλες τις περιστάσεις, 24/7

Σχεδιάζοντας ρούχα με γνώμονα τη χρηστικότητα αλλά και τις περιστάσεις στις οποίες θα φορεθούν, εστιάζουμε σε δύο συνθήκες, δίνοντας πάντα έμφαση στην άνεση και στους εύκολους συνδυασμούς: «City», για να καλύπτουμε τις ανάγκες μιας στην πόλη από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή και «Casual» για τα σαββατοκύριακα με άνετα, πολύχρωμα και χαλαρά κομμάτια.

Τα νέα basic κομμάτια

Επεκτείνουμε την γκάμα basic κομματιών σε όλες τις κατηγορίες, για να κάνουμε ακόμα πιο εύκολο τον συνδυασμό τους. Παίζουμε με τα χρώματα – από το πιο ουδέτερο μέχρι το φωτεινό κόκκινο ή το κίτρινο.

Το branding

Λατρεύουμε το λογότυπό μας και θέλουμε τα ρούχα μας να είναι αναγνωρίσιμα. Γι’ αυτό, το νέο λογότυπο θα εμφανίζεται στα ρούχα, στα αξεσουάρ και στα παπούτσια σε διαφορετικές εκδοχές: φτιαγμένο από καουτσούκ, ογκώδες, με ιδιαίτερη υφή ή με μικρά μεταλλικά τρουκ.

Η δέσμευση για ποιότητα

Ενισχύουμε την ποιότητα των καλοκαιρινών υφασμάτων μας με βαμβακερό βουάλ, ποπλίνα, λινό, βισκόζη, σατέν, ντένιμ, τούλι με σχέδια, κροσέ και ζακάρ. Σε ό,τι αφορά τα διακοσμητικά στοιχεία, έχουμε προσθέσει ρουστίκ κεντήματα, δαντελένια επιθέματα, κόμπους και κρόσσια.

%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%cf%84%ce%b7%cf%82-desigual-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%b52

Η εστίαση στη βιωσιμότητα

Παραμένουμε πιστοί στη στρατηγική μας να επιλέγουμε ακόμα καλύτερες ίνες υφασμάτων αλλά και διαδικασίες όταν σχεδιάζουμε τις συλλογές μας. Όσο αφορά στη φετινή σεζόν, το 80% των κομματιών μας πληρούν αυτή την προδιαγραφή.

Τα look

Εφαρμοστό μίντι φόρεμα από ριγέ ελαστικό ύφασμα με τιράντες και σταυρωτή λεπτομέρεια στην πλάτη, ένα casual look που μπορεί να μεταμορφωθεί ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα προσθέσετε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχει συνδυαστεί με μεσαίου ύψους πέδιλα, κοσμήματα Desigual, ένα χέρι που κρατά τσάντες και ένα ελεύθερο χέρι για ταξί!

Ένα look με αυθεντικό Desigual στυλ: φαρδύ πλεκτό με σχέδια στην ύφανση, φορεμένο με μακρύ ξεβαμμένο τζιν με πολύχρωμα ινδιάνικα μοτίβα κι ένα από τα αγαπημένα μας φούτερ με τον Mickey – το ιδανικό αξεσουάρ για μια δήλωση ανεμελιάς.

Διαβάστε επίσης

KORRES: Γνωρίστε την Red Grape συλλογή που συνδυάζει suncare και skincare!

Guerlain Aqua Allegoria Florabloom: Eντυπωσιακό λανσάρισμα του νέου μεθυστικού αρώματος του εμβληματικού γαλλικού Οίκου


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα