1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η Ναόμι Κάμπελ αποθέωσε τη Σίλια Κριθαριώτη μετά το εντυπωσιακό fashion show


Η Ναόμι Κάμπελ έκλεψε την παράσταση όταν περπάτησε για το fashion show της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι. Η «μαύρη γαζέλα» ευχαρίστησε την Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, λίγες μέρες μετά το σόου.

Μέσω Instagram, το supermodel ανέβασε φωτογραφίες της από την επίδειξη, με την ίδια να φορά μια μάξι δημιουργία της σχεδιάστριας. Στη λεζάντα, η Ναόμι Κάμπελ έγραψε: «Συγχαρητήρια και σε ευχαριστώ Σίλια Κριθαριώτη».

Με τίτλο «Deep Sea» η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες ένα πολύ ξεχωριστό concept για την κολεξιόν Ανοιξη – Καλοκαίρι 2024, με δεκάδες εκλεκτούς προσκεκλημένους στο  Pavillon Cambon Capucines. 

Με εμπνευση την αγαπημένη της θάλασσα, η Σίλια Κριθαριώτη παρουσίασε δημιουργίες σε μπλε, aquamarine, πράσινο, ροζ, μωβ, χρυσό, ασήμι και κίτρινο χρώμα που εξυμνούν τη θάλασσα και τον μοναδικό και μυστηριώδη βυθό της, με τον χώρο να έχει διαμορφωθεί κατάλληλα.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η τελευταία του επιθυμία έγινε πραγματικότητα

Βάλτε κανέλλα στον κουβά σφουγγαρίσματος: Ένα hack με πολλαπλά οφέλη


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα