1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Άπλωσε σωστά το bronzer με 5 απλές κινήσεις!


Το bronzer είναι ένα από τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς για το καλοκαιρινό νεσεσέρ μας! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αντί της πούδρας, να δημιουργήσετε γωνίες ή με λίγη παραπάνω ποσότητα να αντικαταστήσετε το ρουζ σας.

Ωστόσο, η λανθασμένη εφαρμογή του μπορεί να κάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου να φαίνονται άσχημα και το δέρμα “ψεύτικα” μαυρισμένο. Με τα παρακάτω βήματα που σου προτείνουμε, θα έχεις σίγουρα μια εύκολη, χωρίς κόπο και ψεγάδια εφαρμογή:

Χρηστικά tips

Διάλεξε το σωστό bronzer για τον τόνο του δέρματός σου: Οι διαφορετικές αποχρώσεις του δέρματος χρειάζονται διαφορετικά bronzers για περισσότερο φυσική όψη. Στα ανοιχτόχρωμα δέρματα ταιριάζει καλύτερα ένα bronzer σε χρυσούς τόνους, ενώ τα σκούρα δέρματα χρειάζονται περισσότερη “ζεστασιά” και θερμότερους τόνους, οπότε καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ένα bronzer σε ελαφρώς κόκκινες αποχρώσεις.

Χρησιμοποίησε το σωστό πινέλο: Μόλις βρεις τη σωστή απόχρωση του bronzer, το επόμενο βήμα είναι να διαλέξεις το σωστό πινέλο για την εφαρμογή του. Μην χρησιμοποιήσεις ένα χαλαρό πινέλο όπως εκείνο για την πούδρα, γιατί το bronzer δεν θα “σταθεί” σωστά στην επιδερμίδα σου. Χρησιμοποίησε ένα πιο σκληρό πινέλο για να εφαρμόσεις τη σωστή ποσότητα bronzer στο δέρμα σου.

Εφάρμοσε το bronzer σχηματίζοντας τον αριθμό 3: Ξεκίνα κατά μήκος των ζυγωματικών και μετακινήσου προς τα επάνω, στη γραμμή των μαλλιών σου. Στη συνέχεια, γύρνα ξανά στα ζυγωματικά και κινήσου κατά μήκος του σαγονιού σου. Πέρασε λίγη ακόμα ποσότητα bronzer στο λαιμό σου για ένα περισσότερο ομοιογενές αποτέλεσμα.

Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις bronzer στην περιοχή από τον λαιμό και προς τα αυτιά σου για ακόμη πιο ομοιόμορφα μαυρισμένο look. Μην ξεχνάς επίσης, το πίσω μέρος του λαιμού σου, ειδικά αν συνηθίζεις να πιάνεις τα μαλλιά σου προς τα πίσω.

Τόνισε με ένα κρεμώδες προϊόν bronzer τα ζυγωματικά σου, το κούτελο, και την γέφυρα ανάμεσα στα μάτια σου για ένα λαμπερό φινίρισμα.

Διαβάστε επίσης

Συγκλονίζει η Ελένη Κοκκίδου στο ρόλο της Εκάβης – Είναι στην ωριμότερη στιγμή της καριέρας της

Ένωση Παθολόγων Ελλάδος: Καταγγέλλει υποστελέχωση, αθέμιτες πρακτικές και επαγγελματική εξουθένωση


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα