1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Κομψή και άνετη με πουκάμισο: Tips για τέλεια outfits


Η κομψότητα και το στυλ σε μια γυναίκα μπορούν να καθοριστούν με πολλά στοιχεία που συμπληρώνουν και ταυτόχρονα ολοκληρώνουν το ντύσιμό της. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας προστάζουν να επιλέγουμε items που είναι άνετα αλλά και στυλάτα, ενώ μπορούν να φορεθούν σε περισσότερες από μία περιστάσεις, με την απλή προσθήκη ενός αξεσουάρ. Ένα από αυτά τα κομμάτια που μπορεί να θεωρηθεί κομψό αλλά και άνετο για μια γυναίκα, είναι και το πουκάμισο.

Το πουκάμισο κρύβει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία πίσω στο χρόνο, καθώς ανάμεσα στις δημοφιλέστερες ρίζες προέλευσής του βρίσκεται και ο χιτώνας των αρχαίων Ελλήνων. Φυσικά, τα πουκάμισα ξεκίνησαν ως ανδρικά ενδύματα, ενώ στην πορεία άρχισαν να γίνονται πολύ αρεστά και στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Η συγκεκριμένη κατηγορία ρούχου παρουσιάζει έντονο σημειολογικό ενδιαφέρον, καθώς αντανακλά την προσωπικότητα του ατόμου που το φορά, ενώ οι επιλογές του εκφράζουν την κουλτούρα και την αισθητική του.

Σήμερα θα δούμε έξυπνα και easy tips για να συνδυάσεις το πουκάμισο με τέλεια outfits που θα σε κάνουν να νιώθεις chic και ανέτη, ταυτόχρονα! Πάμε να τα ανακαλύψουμε!

Jeans on top

Ένας υπέροχος συνδυασμός που θα σου προσφέρει στυλ και άνεση είναι το outfit με πουκάμισο κα jeans. Το τζιν είναι ένα all time classic και σούπερ ανέτο κομμάτι που σίγουρα υπάρχει στην γκαρνταρόμπα σου και μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικούς συνδυασμούς. Επίλεξε jeans στο χρώμα που ταιριάζει με το στυλ και τα γούστα σου και συνδύασέ το με ένα υπέροχο λευκό πουκάμισο, που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Το outfit αυτό είναι τέλεια επιλογή για έναν πρωινό καφέ με sneakers αλλά και για το γραφείο με μποτάκι ή την αγαπημένη σου in style γόβα. Ό,τι και να επιλέξεις για να ολοκληρώσεις το look σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώθεις άνετα και θα ξεχωρίζεις!

Το πουκάμισο…αλλιώς

Αν θέλεις να συνδυάσεις την άνεση με το στυλ, υπάρχουν πολύ τρόποι για να φορέσεις το πουκάμισο…αλλιώς. Ο πρώτος από αυτούς δεν είναι άλλος από το να δέσεις το γυναικείο πουκάμισό σου με ευφάνταστους και κομψούς τρόπους. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δέσεις σε κόμπο, στο σημείο ακριβώς κάτω από το μπούστο. Έτσι θα αναδείξεις τη μέση σου και θα τονίσεις τις όμορφες καμπύλες σου.

Chic με φούστα

Μία chic φούστα, για παράδειγμα με έντονα μοτίβα, ή με εφέ από δερματίνη, μπορεί να αναδείξει τέλεια ένα outfit, πόσο μάλλον συνδυαστεί με ένα λευκό πουκάμισο. Μπορείς να επιλέξεις είτε μία φούστα σε ίσια γραμμή που θα αναδείξει το σώμα και τις καμπύλες σου, είτε μια μακριά πλισέ που θα απογειώσει το outfit σου, χαρίζοντάς σου κομψότητα, αλλά και άνεση. Η φούστα είναι η κατάλληλη επιλογή για βραδινό dinner date ή για το γραφείο, ειδικά εκείνες τις μέρες που θέλεις να λάμπεις αλλά και να νιώθεις άνετα με αυτά που φοράς.

Elegant με παντελόνα

Εξίσου υπέροχη, κλασική επιλογή αποτελεί και ο συνδυασμός με παντελόνα, που είναι και η επιτομή της κομψότητας για κάθε γυναίκα. Μπορείς να επιλέξεις είτε μια σε έντονο χρώμα όπως το φλογερό κόκκινο, είτε σε κλασικά σχέδια, όπως τα γήινα χρώματα ή το μαύρο. Απογείωσε το look σου βάζοντας το πουκάμισο από μέσα και ολοκληρώνοντάς το με κομψά, ψηλά ankle boots.

Blazer…Ο καλύτερος φίλος του πουκαμίσου

Last but not least, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον συνδυασμό με σακάκι που τείνει να είναι και ο πιο δημοφιλής. Το blazer, όπως ονομάζεται στους κύκλους της μόδας, είναι ένα classic κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Κι αυτό γιατί μπορεί να συνδυαστεί τέλεια σε πολλές εκδοχές, ενώ αποτελεί το… άλλο μισό για το πουκάμισο. Αν θέλεις να νιώθεις άνετη και στυλάτη στο γραφείο, επίλεξε το αγαπημένο σου λευκό πουκάμισο και συνδύασέ το με ένα μακρύ, oversized σακάκι, σε διπλοκουμπωτό στυλ.

Αν θέλεις κι εσύ να είσαι άνετη στην καθημερινότητά σου, επίλεξε το πουκάμισο που σου ταιριάζει και απογείωσέ το με τα παραπάνω εύκολα και chic tips για in style συνδυασμούς!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα