1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η παρέλαση των απόλυτων fashionistas στο μνημόσυνο της Vivienne Westwood με σύνολα που εντυπωσιάζουν!


Η Dame Vivienne Westwood άφησε στις 29 Δεκεμβρίου 2022 την τελευταία της πνοή σε ηλικία 81 ετών. Ο θάνατός της υπενθύμισε τη σπουδαιότητα της Βρετανίδας σχεδιάστριας, η οποία όχι μόνο καθιέρωσε την πανκ ως μία νέα μόδα κατά τη δεκαετία του ’70, αλλά και εντυπωσίασε σε παγκόσμιο επίπεδο με τις ευφάνταστες και πρωτοποριακές δημιουργίες της.

Την ίδια ώρα, η Vivienne Westwood διεπόταν από επαναστατικό πνεύμα. Μισούσε τη διαφθορά και την παγκόσμια αδικία και απελπιζόταν από την απάθεια της νεολαίας.

Με τον θάνατό της, στο Clapham του Λονδίνου, οι νεότεροι όχι μόνο αναγνώρισαν το έργο της και την αυτοκροτορία που η ίδια έχτισε στην παγκόσμια μόδα, αλλά και υποκλίθηκαν στην ασυναγώνιστη προσωπικότητά της.

Ωδή στην κομψότητα στο μνημόσυνο της Vivienne Westwood

Πριν από μερικές ώρες, στο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό Southwark του Λονδίνου για την εμβληματική σχεδιάστρια, όλοι οι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες της την τίμησαν, ντυμένοι μάλιστα με εντυπωσιακές και υπέρκομψες δημιουργίες της.

Ανάμεσά τους είδαμε τον Marc Jacobs με τη Victoria Beckham, την ηθοποιό Elle Fanning, την Helena Bonham Carter, την Kate Moss με την κόρη της Lila Grace Moss, τoν Paul Smith, τoν Nick Cave, την Anna Wintour, την Alexa Chung, οι περισσότερι εκ των οποίων φόρεσαν κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές δημιουργίες της Vivienne Westwood.

Τις παρακάτω φωτογραφίες δημοσίευσε η σελίδα Vogue Runway από το φωτογραφικό πρακτορείο Style du Monde:
Οι παρακάτω φωτογραφίες προέρχονται από την σελίδα Cosmopolitan Τaiwan:

κεντρική φωτό: Instagram/viviennewestwood

Διαβάστε ακόμα:

Η Καλομοίρα άλλαξε και πάλι τα μαλλιά της – Το νέο look τής πάει πολύ (φωτογραφίες)

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Ο γιος μου θα υιοθετήσει δυο παιδάκια από αυτά που έμειναν ορφανά στην Τουρκία»

Νίκος Μουτσινάς: Το σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη και η αντίδραση της μητέρας του ότι είναι gay


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα