1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η Κατερίνα Καινούργιου με οικονομικό φόρεμα στο χρώμα της σεζόν


Η Κατερίνα Καινούργιου είναι από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης και πολλές φορές αντλούμε ιδέες από τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια του Alpha έβαλε στην εκπομπή της, Super Κατερίνα, ένα κομψό φόρεμα στο χρώμα της σεζόν, που δεν είναι άλλο από το γκρι. Το νέο μαύρο για τον φετινό χειμώνα, όπως λένε και οι ειδικοί της μόδας.

Το φόρεμα που επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου και κολάκευε τη σιλουέτα της είναι ένα εφαρμοστό μίντι, αμάνικο από τα Zara. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μπότες ή γόβες και είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείτε να το βάλετε στο γραφείο ή σε μία βόλτα. Και είναι οικονομικό.

Θα βρείτε το φόρεμα εδώ:

Δείτε πώς το συνδύασε η Κατερίνα Καινούργιου

Δείτε το φόρεμα

%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%8c0 %ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%8c2 %ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%8c4

Διαβάστε επίσης

Φέτος, τον χειμώνα ξέχνα το μαύρο – Αυτό είναι το χρώμα που κυριαρχεί στη μόδα

Η μόδα συναντά την παράδοση στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ

Οι τάσεις του φθινοπώρου, μέσα από φανταχτερές streetstyle επιλογές


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα