1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Απογείωσε το στυλ σου με τα πιο όμορφα και άνετα lingerie 


Άνεση, άνεση και πάλι άνεση. Γιατί τι άλλο αναζητεί μία γυναίκα από τα εσώρουχά της; Από την εφηβεία μου, οπότε και το σώμα άρχισε να αποκαλύπτει τη θηλυκότερη εκδοχή του, η αναζήτηση του κατάλληλου εσωρούχου ήταν πάντα ένα ατέρμονο ταξίδι.

Διαθέτοντας, παράλληλα, ένα σώμα, που πέρασε αυξομοιώσεις βάρους, αυτός ο στόχος έγινε λίγο παραπάνω περίπλοκος, καθώς το θέμα «άνεση» ήταν κομβικής σημασίας. Αν θυμάστε την παλιά διαφήμιση γνωστού σαμπουάν που έλεγε «άσε έχω δοκιμάσει τα πάντα, δεν γίνεται τίποτα», το έχω πάθει με εσώρουχα.

Μέχρι που κατέληξα σε εκείνα της Triumph, που όλα αυτά τα χρόνια αγκαλιάζουν το σώμα μου, κάθε εποχή, με κάθε ρούχο σε κάθε περίσταση. Έτσι, και τώρα που άνοιξε ο καιρός και η θερμοκρασία ανεβαίνει, η νέα Spring/Summer Collection FLEX SMART της Triumph έχει γίνει ήδη η αγαπημένη μου.

Με «έξυπνο», ευέλικτο, hi-tech design

%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b3%ce%b5%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bb-%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b1-%ce%ba0

FLEX, λοιπόν, όπως Flexibility, δηλαδή ΕΥΕΛΙΞΙΑ. Καθόσον τα εσώρουχά μας είναι μέρος της καθημερινότητάς μας και εφόσον η διάθεσή μας, η ζωή μας έχουν την μία και την άλλη πλευρά, συνεπώς και αυτά έχουν… πολλά πρόσωπα. Τα φοράμε μία έτσι, μία αλλιώς. Γεγονός, που μας δίνει την απόλυτη ελευθερία να αγκαλιάσουμε τον εαυτό μας, την μοναδική πολυπλοκότητά του και αντίστροφα.

%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b3%ce%b5%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bb-%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b1-%ce%ba2

Ως άνθρωπος πολυπράγμων, το πρωί είμαι ένα working girl, το απόγευμα δασκάλα γιόγκα, το βράδυ party animal. Για το λόγο αυτό, λοιπόν, τα εσώρουχά μου θέλω να είναι κυρίως άνετα και βολικά. Δεν θέλω το σουτιέν μου να με πιέζει, να με σφίγγει ή να φεύγει το τιραντάκι στην παραμικρή κίνηση -δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα- ή να πρέπει να έχω ένα διαφορετικό για κάθε ρούχο.

Για άλλη μία φορά η Triumph με τη σειρά FLEX SMART μού έλυσε τα χέρια με το ευέλικτο στράπλες σουτιέν πολλαπλών χρήσεων. Ούτε μπανέλες, ούτε περιορισμοί, μπορώ να το φορέσω, είτε μόνο του, είτε με τιράντες.

Απίστευτα άνετο και σε σύγκριση με όσα είχα φορέσει μέχρι τώρα, παραμένει στη θέση του, χωρίς να με «τρώει» η έννοια, αν θα πρέπει να το τραβάω για να το ισιώσω ή αν «διαγράφει» έντονα μέσα από τα πιο εφαρμοστά μπλουζάκια μου.

Φόρεσέ το ΠΑΝΤΟΥ!

%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b3%ce%b5%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bb-%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b1-%ce%ba4

Κι επειδή, όπως είπα και παραπάνω, η μέρα μου είναι γεμάτη με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες, θα έπρεπε να έχω ένα σουτιέν για κάθε μία από αυτές. Όχι, όμως, με το FLEX SMART της Triumph, καθώς η ευελιξία του μού επιτρέπει να το χρησιμοποιήσω, όπως θέλω.

Από το office look το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή μου έξοδο, με καλύπτει απόλυτα και με τα κατάλληλα «τρικ», το προσαρμόζω σε κάθε στιλ. Με τα φανταστικά του χρώματα, συνδυάζεται τέλεια ως top με τα κολάν μου για τα μαθήματα γιόγκα, αλλά και με το ψηλόμεσο τζιν μέσα από το σακάκι μου, για μία πιο elegant εμφάνιση για καφέ ή ποτό με την κολλητή.

Είναι ένα must have item, λείο, ελαφρύ και χωρίς ραφές, που το φοράω από το πρωί μέχρι το βράδυ, κινείται και αναπνέει μαζί με το σώμα μου, ενώ το νιώθω σαν δεύτερο δέρμα! Και δεν είπαμε το κυριότερο: έχει φτιαχτεί από ανακυκλωμένο ύφασμα, όπως όλη η σειρά FLEX SMART, ώστε όταν το φοράμε και να νιώθουμε όμορφα, αλλά να κάνουμε κι ένα καλό για τον πλανήτη μας.

Born to be… WILD

%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b3%ce%b5%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bb-%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b1-%ce%ba6

Τα καλά νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ! Είτε είσαι σπιτόγατα, είτε επιζητείς κομψότητα και άνεση σε συνδυασμό με τα εσώρουχα Triumph, τότε αυτή η collection είναι για σένα.

Μία νέα, συναρπαστική συνεργασία με τη WILDHOUSE, ένα lifestyle brand στην ίδια φιλοσοφία με την Triumph, προωθεί την ατομικότητα μέσα από πολύχρωμα, σχέδια, που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου.

Έτσι, στη νέα collection Homewear, η FLEX SMART παρουσιάζει exclusive, limited-edition items, που συνδυάζονται τέλεια με τα εσώρουχα Triumph, τόσο για ένα casual look στις βόλτες σου, όσο και για χαλάρωμα στο σπίτι με ποπ κορν και ταινίες.

Δεν έχουμε παρά να τα ανακαλύψουμε παρέα, να τα αγαπήσουμε και να ζήσουμε με στυλ και άποψη: τη δική μας. Γιατί και το στυλ και η άποψη… It’s Personal!

Κάν ‘το, οπως η Δούκισσα

%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b3%ce%b5%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bb-%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b1-%ce%ba8

Όμορφη, δροσερή, στιλάτη, μαμά, παρουσιάστρια, ένα πολυπράγμον πρόσωπο και εκείνη, που μπορεί να αποτελέσει πηγή της έμπνευσής σου. Η Δούκισσα Νομικού είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της σειράς εσωρούχων FLEX SMART της Triumph.

Είναι μία γυναίκα, όπως και όλες μας, με τα ups και τα down της, με τις εύκολες και τις δύσκολες ώρες της καθημερινότητάς της. Και για το πώς νιώθουμε κανείς δεν μπορεί να μας πει, τι είναι σωστό ή λάθος, είτε είμαστε διάσημες, είτε όχι: #It’s personal!

Από το συρτάρι της ντουλάπας της -όπως και από το δικό μου- δεν λείπει το FLEX SMART σουτιέν που την κάνει μοναδική και ξεχωριστή. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος, τόσο ο δικός μου, όσο και κάθε γυναίκας: Να είμαστε ο εαυτός μας… It’s personal!

Triumph Lingerie

Websites Triumph: www.triumph.com

www.triumpheshop.gr

Facebook page:

https://www.facebook.com/TriumphGR

YouTube channel: 

https://www.youtube.com/channel/UC5DvMXPCX4vbPdskHFEvCJA


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα