1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Δείτε πώς φόρεσε το απόλυτο trend η Ζέτα Μακρυπούλια


Για δεύτερο χρόνο τα cargo παντελόνια συνεχίζουν να αποτελούν την πιο άνετη τάση της χρονιάς.

Πρόκειται για τα παντελόνια με μεγάλες, χαλαρές τσέπες που φοριούνται σε φαρδιά γραμμή -χαμηλοκάβαλα ή και ψηλόμεσα. Συνήθως, προτιμώνται για streetstyle looks, όμως με το κατάλληλο styling προσαρμόζονται σε classy office looks.

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή «Ρουκ Ζουκ» με ένα cargo παντελόνι, υιοθέτησε το look που αποτελεί αγαπημένη επιλογή των fashion girls.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια ό,τι και φορέσει την ταιριάζει και το υποστηρίζει. Πάντα επιλέγει looks που έχουν ενδιαφέρουν, είναι πλούσια σε χρώματα και πειραματισμούς και συχνά περιλαμβάνουν οικονομικά brands αλλά και Έλληνες designers.

Περιττό να πούμε ότι με το που αναρτήθηκε η φωτογραφία της με το συγκεκριμένο look, στον λογαριασμό του “Ρουκ Ζουκ” στο Instagram, οι ακόλουθοί κατέκλυσαν το προφίλ με ερωτήσεις για το συγκεκριμένο outfit.

Αυτή τη φορά, η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής φορώντας ένα cargo παντελόνι, το οποίο κάνει θραύση και φέτος, και το συνδύασε με τέτοιο τρόπο, ώστε να δείχνει πιο elegant.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια συνδύασε το cargo παντελόνι με ένα λευκό αμάνικο μπλουζάκι και από πάνω ένα ασορτί γιλέκο κοστουμιού.

Τα cargo pants αποτελούν την απόλυτη τάση του φετινού χειμώνα για το streetstyle look:

Τα cargo παντελόνια επέστρεψαν δυναμικά ήδη από πέρυσι, κάνοντας την εμφάνισή τους σε πασαρέλες brands όπως οι Balmain, Chloe και Isabel Marant και τελικά κατακτώντας τα streetstyle looks.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και η Κάια Γκέρμπερ ήταν ανάμεσα στις πρώτες που υιοθέτησαν την τάση και στη φετινή Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης, οι Σκανδιναβές επέλεξαν cargo trousers για τα πιο ιδιαίτερα look τους.

Διαβάστε επίσης

Αυτές είναι οι μέρες που δεν μπορείτε να παντρευτείτε τα Χριστούγεννα!

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS: 10 διάσημοι που μίλησαν ανοιχτά για τη μάχη τους με το AIDS


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα