1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Έβαλε το φόρεμα της μητέρας της, Δέσποινας Βανδή, 20 χρόνια μετά!


Η Δέσποινα Βανδή και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη φαίνεται πως είναι ένθερμες υποστηρίκτριες της ανακύκλωσης των ρούχων. Και ουκ ολίγες φορές, έχουμε δει την κόρη της τραγουδίστριας να φορά ρούχα της που είχε βάλει ακόμα και κάποια χρόνια πριν.

Άλλωστε, μαμά και κόρη εκτός από την ομοιότητα στα χαρακτηριστικά, έχουν περίπου και τον ίδιο σωματότυπο, οπότε μπορούν να ανταλλάσσουν ρούχα. Για την ακρίβεια, η Μελίνα Νικολαΐδη μπορεί να φορά τα ρούχα της μητέρας της, η οποία ανέκαθεν ήταν μία από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της ελληνικής showbiz.

Αυτή τη φορά, η 19χρονη Μελίνα ήταν καλεσμένη σε γάμο κι επέλεξε να βάλει ένα φόρεμα της μητέρας της, πριν 20 χρόνια! Συγκεκριμένα, έβαλε ένα strapless midi φόρεμα με στενή μέση και αέρινη φούστα με όγκο σε λαμπερά χρώματα  (φούξια, λευκό, πορτοκαλί), με το οποίο είχαμε δει τη Δέσποινα Βανδή το 2003 σε εκδήλωση.

@meliina____♬ original sound – Stan 🙂

Η Μελίνα Νικολαΐδη ανέβασε δύο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok και οι followers δεν άργησαν να καταλάβουν ότι πρόκειται για ένα φόρεμα της μητέρας της.

@meliina____ Wedding fit check 🥳 #fyp #foryou #wedding #grwm ♬ Area Codes x Did It On Em by L BEATS – DJ L BEATS

Διαβάστε επίσης

Εσύ τι θα φορέσεις πάνω από το μαγιό φέτος το καλοκαίρι; Η Χριστίνα Κοντοβά μάς δίνει την τέλεια λύση

Η Κατερίνα Καραβάτου με οικονομικό τιρκουάζ φόρεμα – Ιδανικό για γάμο

Το χρώμα που απαγορεύεται να βάλετε σε γάμο – Σημαίνει ότι «έχετε κοιμηθεί με τον γαμπρό»!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα