1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Μαντέψτε, είναι το χρώμα του Χειμώνα!


Το κόκκινο είναι το μόνο χρώμα που πρέπει να φορέσετε αυτή τη σεζόν. Το χρώμα του πάθους, της δύναμης, της έλξης.

Στο πρώτο ραντεβού δοκιμάστε κάτι κόκκινο

Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα κόκκινα ρούχα κάνουν τις γυναίκες να φαίνονται πιο ελκυστικές στους άνδρες. Οι άνδρες έλκονται περισσότερο από τις γυναίκες που φορούν κόκκινο. Σύμφωνα με τους ερευνητές, το χρώμα μεταδίδει ισχυρά μηνύματα που κάνουν τους άνδρες να πιστεύουν ότι είναι λιγότερο πιθανό να απορριφθούν.

Κανένα χρώμα δεν τραβά την προσοχή όπως το κόκκινο

Είναι ένα από τα πρώτα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν στην τέχνη στην προϊστορική εποχή, είναι το χρώμα που συνδέεται με τον έρωτα. Το κόκκινο μπορεί να γίνει αντιληπτό από τη μεγάλη απόσταση ενεργοποιώντας περισσότερο τον εγκέφαλο, γι’ αυτό και χρησιμοποιείται στα φανάρια, τις προειδοποιητικές πινακίδες και τις πινακίδες στάσης.

Είναι το χρώμα του κόκκινου χαλιού

Και μερικών από τα πιο εμβληματικά φορέματα όλων των εποχών, τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης.

Η Τζούλια Ρόμπερτς στην όπερα στο Pretty Woman.

%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%cf%8c%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%ce%b1%cf%81%ce%ad%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ad%cf%880

Marilyn Monroe στο Gentlemen Prefer Blondes.

%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%cf%8c%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%ce%b1%cf%81%ce%ad%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ad%cf%882

Nicole Kidman στο Moulin Rouge.

%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%cf%8c%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%ce%b1%cf%81%ce%ad%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ad%cf%884

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι επέστρεψε σε όλες σχεδόν τις πασαρέλες κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας φέτος για την παρουσίαση των συλλογών φθινόπωρο/χειμώνας 23.

Από τον David Koma που έβαλε τα μοντέλα του να περπατήσουν σε ένα ζωηρό κόκκινο χαλί μέχρι τη Nensi Dojaka που έριξε το χώρο της επίδειξής της στο βυσσινί φως, το κόκκινο ήταν αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν.

Τα μοντέλα φορούσαν την φλογερή απόχρωση από την κορυφή ως τα νύχια. Στα Di Petsa και Nensi Dojaka όλα ήταν διάφανα φορέματα με κομμένες λεπτομέρειες.

Στις Prada, Ferragamo και Stella McCartney, τα κόκκινα κοστούμια με φούστα βρέθηκαν στο επίκεντρο.

Οι Alexander McQueen και Bottega Veneta παρουσίασαν εντυπωσιακά μάξι φορέματα με δυνατούς ώμους, ενώ στους Bora Aksu, Christopher Kane και David Koma, η φλογερή απόχρωση σκλήρυνε τα κρόσσια, τις δαντέλες και τα floral cut outs.

Το κόκκινο είναι πραγματικά το μόνο χρώμα που πρέπει να φορέσετε αυτή τη σεζόν!

Διαβάστε επίσης:

Φώτης Σεργουλόπουλος: Το παρασκήνιο πίσω από το coming out που έκανε σε εκπομπή του Κωστόπουλου

Backstage από την πολυαναμενόμενη σειρά του mega «Famagusta»: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Η χαμένη ταινία της Finos Film για την απελευθέρωση της Αθήνας, στις 12 Οκτωβρίου 1944


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα