1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η Ευγενία Σαμαρά με εφαρμοστό ροζ φόρεμα


Ναι, εντάξει ο καιρός μέχρι στιγμής δεν μας έχει κάνει τη χάρη κι εκεί που… μυρίζει καλοκαιράκι, έρχεται ένα φθινοπωρινό σκηνικό. Αλλά, πλέον μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι και ψάχνουμε ιδέες και κομμάτια για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας.

Στο Instagram, αρκετές διάσημες κυρίες είναι “πηγή” έμπνευσης και ανάμεσά τους η Ευγενία Σαμαρά, η οποία είναι μία από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες της showbiz. Η “Στέλλα” του Σασμού είναι καλοντυμένη στη σειρά του Alpha και οι τηλεθεατές έχουν να λένε για τις επιλογές της τηλεοπτικής ηρωίδας.

Η Ευγενία Σαμαρά με εφαρμοστό ροζ φόρεμα

Όμως, η Ευγενία Σαμαρά είναι στιλάτη και στην πραγματική της ζωή και αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram από την καθημερινότητά της, με τους followers να σχολιάζουν θετικά κάθε φορά το look της.

Όπως έγινε και με τη φωτογραφία που ανέβασε, όπου φορά ένα υπέροχο φωτεινό ροζ φόρεμα. Είναι στράπλες, εφαρμοστό με σκίσιμο στον μηρό που δίνει μία πιο σέξι πινελιά στην εμφάνιση. Πρόκειται για ένα κομμάτι απλό, άκρως καλοκαιρινό που θα κάνει και ωραία αντίθεση με μία μαυρισμένη επιδερμίδα.

«Ξέρω τι ζητάω, κοιτάω μπροστά μόνο μπροστά» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ευγενία Σαμαρά.

Διαβάστε επίσης

“Summer Dance”: Η νέα συλλογή της Ioanna Kourbela μάς ταξιδεύει στο υπέροχο καλοκαίρι της Μεσογείου

Το iconic, φούξια look της Άννας Βίσση γίνεται statement

Όλγα Τρέμη και Έλλη Στάη επέστρεψαν μετά από καιρό στην τηλεόραση – Τι φόρεσαν στις εμφανίσεις τους


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα