1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Τσάντες: Ολική επαναφορά των ‘90s!


Η μόδα κάνει κύκλους και πολλά στυλ των 90s έχουν γεμίσει το TikTok και το Instagram. Τα Vibes της δεκαετίας των 90s είναι έκδηλα επίσης σε όλα τα fashion girls που έχουν εντάξει στο στιλ τους items της εποχής όπως τα cargo pants, τα strapless tops και τα minimal maxi φορέματα, μέχρι τις knee boots. Η αγαπημένη δεκαετία των 90s έχουν κάνει ολική επαναφορά σε όλα τα items της γκαρνταρόμπας μας, επομένως δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν και τα trends στις τσάντες.

Οι τσάντες αυτής της δεκαετίας χαρακτηρίζονται από το μικρό τους μέγεθος, το slink δέρμα με short χερούλι για να τις φοράμε στον ώμο ενώ έχουν και μία κλασική παλέτα χρωμάτων. Prada, Celine, Fendi και όλοι οι μεγάλοι οίκοι έχουν βάλει 90’s κομψές μινιμαλιστικές επιλογές στις συλλογές τους. Μέχρι και τα Marks & Spencer έχουν εντάξει στη συλλογή τους 90’s τσάντες για όλες και για κάθε budget.

Οι τσάντες 90’s έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ χάρη στο ιδανικό τους σχήμα. Επίσης κολακεύουν όλα τα στιλ και δίνουν έναν πιο ενημερωμένο χαρακτήρα στο look σου.

Αν αναζητάς μία στιλάτη τσάντα για κάθε μέρα τότε η 90’s τσάντα είναι το μοντέρνο fashion item που θα σε ξετρελάνει και θα σε βοηθήσει να κάνεις update στο στιλ σου τώρα!

Photo via @alexisforeman / Instagram

Διαβάστε επίσης

Η “Priscilla” και δύο δυνατές ελληνικές παραγωγές στις ταινίες της εβδομάδας

Boat Shoes: Το vintage παπούτσι που θα σαρώσει φέτος την Άνοιξη


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα