1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Τα πολύχρωμα sneakers γίνονται το απόλυτο fashion statement της Άνοιξης και κερδίζουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου


Τα πολύχρωμα sneakers θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου και θα γίνουν το απόλυτο fashion statement της Άνοιξης!

Αν έχεις βαρεθεί τα μονόχρωμα λευκά αθλητικά σου, τότε είναι ευκαιρία όχι μόνο να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου αλλά και να προσθέσεις χρώμα στην καθημερινότητα σου, επιλέγοντας πολύχρωμα sneakers, ένα fashion statement που ήρθε για να μείνει!

sneakers
sneakers

Τα sneakers της Wonders Shoes, στα πιο hot ανοιξιάτικα χρώματα πρωταγωνιστούν και συνθέτουν στιλάτα looks αποτελώντας τη μεγαλύτερη τάση επάξια, καθώς χαρακτηρίζονται από άνεση και φινέτσα. Pastel χρώματα και ιδιαίτερες υφές εμπνέουν και δημιουργούν εμφανίσεις για κάθε ώρα της ημέρας που θα μείνουν αξέχαστες.

Πώς θα το φορέσεις

Συνδύασε τα πολύχρωμα sneakers σου με άλλες λεπτομέρειες του outfit σου, όπως με την τσάντα ή με χρωματιστές κάλτσες. Μπορείς επίσης να τα χρησιμοποιήσεις ως αντίβαρο για colour blocking outfits. Total black ή total white outfits θα απογειωθούν με τα πολύχρωμα sneakers σου, δίνοντας τους πρωταγωνιστικό ρόλο. Τόλμησε να τα σετάρεις με φούστες ή φορέματα για το απόλυτο casual look.

%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d%cf%87%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b1-sneakers-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%80%cf%8c%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%bf-fashion-statement0

Η συνταγή στη Wonders Shoes παραμένει αναλλοίωτη από το 1985, οπότε και ιδρύθηκε ο αγαπημένος οίκος υποδηματοποιίας, έως σήμερα και περιλαμβάνει ποιοτική πρώτη ύλη, τεχνογνωσία κι έρευνα για άνεση και αγάπη στη λεπτομέρεια. Τα υψηλής ποιότητας υλικά και το καλοραμμένο φινίρισμα των παπουτσιών είναι αυτός ο συνδυασμός που τραβάει το μάτι, ενώ είναι κατάλληλος για πολλές περιστάσεις και ώρες της ημέρας και της νύχτας.

Τη stylish συλλογή Wonders Shoes θα τη βρείτε σε όλα τα επώνυμα καταστήματα υποδημάτων και ηλεκτρονικά στο www.wonders.com για περισσότερη μόδα!

Διαβάστε επίσης

Η Μυστική ιστορία της κορυφαίας Donna Tartt κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα

Νίκος Νικολακόπουλος: Ο πρόεδρος της ελληνικής επιτροπής αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από το “4αρι” στην Κύπρο


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα