1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η Ιστορία της Μόδας του Streetwear


Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς ξεκίνησε το streetwear; Αρχικά, το streetwear έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης μόδας, ωστόσο, έχει τις ρίζες του στα τέλη της δεκαετίας του ’70, αρχές του ’80, με την άνοδο της hip-hop κουλτούρας στη Νέα Υόρκη.

Οι πρωτοπόροι του hip-hop, και καλλιτέχνες όπως οι Run-DMC και οι Beastie Boys, υιοθέτησαν ένα ξεχωριστό στυλ που αντανακλούσε την “αστική” τους ταυτότητα καθώς και τη δημιουργικότητά τους. Το ιδιαίτερο λοιπόν στυλ αυτό γρήγορα έγινε δημοφιλές σε ένα ευρύτερο κοινό.

Το μυστικό ήταν απλό. Συνδύαζαν αθλητικά παπούτσια, φούτερ με κουκούλες και φαρδιά τζιν, δημιουργώντας μια ανεπιτήδευτη μα συνάμα στιλάτη και λειτουργική αισθητική. Με την πάροδο του χρόνου, το streetwear εξελίχθηκε και έχει γίνει πλέον ένα δημοφιλές στυλ που υιοθετείται από ανθρώπους όλων των ηλικιών και υποβάθρων.

Κι αυτό, γιατί η άνοδος του Διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έδωσε τρομερή ώθηση στην έκρηξη της δημοτικότητας του streetwear.

Εμβληματικές μάρκες όπως οι Adidas και η Crocs είναι σήματα κατατεθέν αυτού του στυλ, ωστόσο, τελευταία τα παπούτσια Veja, που μπορείτε να βρείτε εδώ https://prm.com/gr/m/veja, μπήκαν και αυτά δυναμικά στην αγορά του streetwear.

Τι κάνει το streetwear τόσο μοναδικό στον κόσμο της μόδας;

Από τους δρόμους του Μπρούκλιν έως τις πασαρέλες του Παρισιού, η streetwear κουλτούρα αναπτύσσεται συνεχώς, συνδυάζοντας άνεση και στυλ με μοναδικό τρόπο. Αλλά τι κάνει το streetwear τόσο ελκυστικό; Ξεκινώντας από τον αγώνα για αυτοπροσδιορισμό και αυτοέκφραση, η streetwear γεννήθηκε από την ανάγκη των ανθρώπων να εκφράσουν τον εαυτό τους με τον πιο αυθεντικό τρόπο.

Έτσι, η εμφάνιση στον δρόμο έγινε πιο σημαντική από ποτέ.

Οι λάτρεις της μόδας σε όλο τον κόσμο μπορούν πλέον να μοιραστούν τα διαφορετικά στυλ τους, διανθίζοντας τα αλλά και παντρεύοντας, με έναν ανορθόδοξο τρόπο, το μοντέρνο και σύγχρονο με το street και urban. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε αυτό, από το να συνδυάσετε τις αγαπημένες σας μάρκες απογειώνοντας το καθημερινό σας ντύσιμο;

Καθημερινά Σύνολα Streetwear για Γυναίκες

Για τις πιο κλασικές γυναίκες, ένα βασικό streetwear σύνολο, αποτελείται από τα μοναδικά adidas Originals παπούτσια Gazelle σε μαύρο χρώμα, που θα βρείτε εδώ https://prm.com/gr/p/adidas-originals-papoutsia-gazelle-10234, σε συνδυασμό με skinny jeans και ένα λευκό crop top. Αν τώρα θέλετε να κάνετε μια πιο εκκεντρική εμφάνιση, συνδυάστε ένα ζευγάρι σανδάλια Crocs με παντελόνι φόρμας και ένα oversized t-shirt.

Μια άλλη πρόταση για ένα άνετο streetwear look, είναι να φορέστε ένα ζευγάρι Crocs με ένα τζιν τύπου boyfriend και ένα oversized πουλόβερ. Ολοκληρώστε το cool σύνολό σας με ένα τζιν jacket και μια σπορ τσάντα.

Τέλος, δώστε μια ανανεωμένη πινελιά στη streetwear εμφάνισή σας, συνδυάζοντας ένα ζευγάρι δερμάτινα αθλητικά παπούτσια Veja Campo ή ένα ζευγάρι αθλητικά Veja DR1903363A DEKKAN RP RIPSTOP Dekkan σε ροζ χρώμα, με μια λευκή φόρμα και ένα φαρδύ φούτερ. Το σίγουρο είναι ότι με τα παπούτσια Veja, η καθημερινή σας εμφάνιση θα γίνει το απόλυτο statement του στυλ και της άνεσης.

Γιατί τα Crocs έχουν γίνει το νέο must-have στο streetwear;

Τα Crocs έχουν εξελιχθεί σε ένα απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας που επιδιώκει την άνεση και το στυλ σε κάθε της εμφάνιση.

Από τις βόλτες στην πόλη μέχρι τις casual εκδρομές, τα Crocs προσφέρουν άνεση και στυλ σε κάθε περίσταση. Διαθέτουν ένα μοναδικό design που επιτρέπει στα πόδια να αναπνέουν, ενώ παράλληλα προσφέρουν άνεση και στήριξη. Σε μια πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων, που θα βρείτε εδώ https://prm.com/gr/m/crocs, θα δείτε πως υπάρχει ένα ζευγάρι Crocs για κάθε προσωπικότητα, γούστο και στυλ.

Ό,τι και αν επιλέξετε στην τελική, το κλειδί είναι η αυθεντικότητα και η άνεση, όπως κι αν τα ορίζετε εσείς αυτά. Να ακολουθείτε τις τάσεις, αλλά μην ξεχνάτε να εκφράζετε και τον πραγματικό σας εαυτό μέσα από τον τρόπο που ντύνεστε. Εσείς, είστε έτοιμες να εντάξετε το streetwear στη δική σας γκαρνταρόμπα;


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα