1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ορθοδοξια

“Αστεία πράγματα τα τσιπάκια” – Thestival


Ως «αστεία πράγματα» χαρακτήρισε όσα ακούγονται από τους συνωμοσιολόγους για τις νέες ταυτότητες ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, τονίζοντας ότι «βεβαίως» και θα βγάλει, καθώς «δεν είναι για σοβαρές κουβέντες αυτά τα πράγματα».

Συγκεκριμένα μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος εξήγησε ότι εκφράζει την προσωπική του άποψη για τις νέες ταυτότητες και ότι τη θέση της Εκκλησίας θα την εκφράσει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, ωστόσο ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός σε όσα είπε.

«Όποιος έχει το Θεό μέσα του, δεν φοβάται κανέναν. Αν είμαστε χριστιανοί δεν φοβόμαστε τίποτα απολύτως», τόνισε ο Μητροπολίτης Δωδώνης και σημείωσε ότι στο ποίμνιό του δεν υπάρχουν καθολικές αντιδράσεις αλλά λεγόμενα «δεξιά και αριστερά», υπογραμμίζοντας ότι «αυτά που λέγονται για τσιπάκια είναι αστεία πράγματα».

Σχετικά με όσους επικαλούνται τον Άγιο Παΐσιο για τις νέες ταυτότητες, ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος επισήμανε ότι «τον Άγιο Παΐσιο τον γνώρισα εγώ στο Σινά, δεν έλεγε ποτέ τέτοια πράγματα, αυτά είναι κουβέντες του πεζοδρομίου».

Τέλος, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «βεβαίως θα πάω να πάρω τη νέα ταυτότητα. Δεν είναι για σοβαρές κουβέντες αυτά τα πράγματα».


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα