1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ερωτικά tips για να κάνετε ακόμα πιο hot την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!


Μετράμε αντίστροφα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, της απόλυτης γιορτής των ερωτευμένων και η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από εμάς έχουμε στο μυαλό μας πολλά και… πονηρά πράγματα.  Για τους υπόλοιπους που ακόμα αναρωτιούνται… “Μα πώς να σκεφτούμε τον φτερωτό θεό μέσα στην καραντίνα;”, έχουμε την απάντηση και είναι η εξής: Όταν κάτι το θέλεις πολύ, τότε γίνεται. 

Και επειδή καλά τα λόγια αλλά αυτό που θέλετε είναι συμβουλές και οδηγίες που θα σας κάνουν να…. ανοίξετε την πόρτα του παραδείσου, ή της κόλασης και να περάσετε μαγικές στιγμές, κρατήστε αναλυτικά σημειώσεις από τους ειδικούς του Sex Shop Sexopolis.

Λοιπόν αρχίζουμε από τα βασικά και καταλήγουμε σε αυτά που θα σας οδηγήσουν στην απόλυτη κορύφωση της βραδιάς.

#1. Γεμίστε όλο το σπίτι με μπαλόνια, λουλούδια και κάρτες 

Ο πιο κλασικός τρόπος για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο (που πάντα όμως θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους) είναι με λουλούδια, κεριά, σοκολατάκια και… σέξι διακόσμηση.

Αναλυτικά απλώστε ροδοπέταλα στο πάτωμα από την πόρτα της εισόδου μέχρι το σαλόνι και από εκεί μέχρι το μπάνιο, όπου θα έχετε ετοιμάσει ένα αφρόλουτρο. Με συνοδεία απαλής μουσικής γδυθείτε, μπείτε στην μπανιέρα και προσκαλέστε τον σύντροφο σας σε παιχνίδια στο νερό!

#2. Φορέστε τα σέξι εσώρουχά σας και μαγνητίστε το βλέμμα του συντρόφου σας

Τι μπορεί να κάνει κάποιος/κάποια στην περίπτωση που θέλει να προκαλέσει το ταίρι του για να ξεφύγει από τα συνηθισμένα μια τέτοια μέρα; Ένα sexy εσώρουχο μπορεί να έρθει και να δώσει τη λύση…

Από ένα απλό και καυτό, μέχρι ένα ανοιχτό, τύπου crotchless, που φυσικά θα φροντίζετε να δείχνετε …τυχαία με κάθε τρόπο και ευκαιρία στο ταίρι σας. 

Έτσι προβάλετε τόσο τον ερωτικό σας εαυτό και τα κάλλη σας και επιπλέον εξάπτετε και την φαντασία του/της συντρόφου σας σε τέτοιο βαθμό που οι τούρτες σε σχήμα καρδούλας και τα σοκολατάκια με το λικέρ κεράσι που θα έχετε κοντά σας δεν θα τον απασχολούν!

#3. Παίξτε με τις θερμοκρασίες

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από τη εναλλαγή ζεστού και κρύου. Λίγο πριν οδηγηθείτε στην κρεβατοκάμαρα παίξτε με τον σύντροφό σας με παγάκια, με εναλλαγή κρύου και ζεστού νερού (αν κάνετε μαζί ένα μπάνιο), ή με κεριά σε όλο το σπίτι που θα δημιουργούν μια πιο ζεστή και άκρως ερωτική ατμόσφαιρα.

#4. Οργάνωσε ένα ρομαντικό και σέξι δείπνο για εσένα και τον σύντροφό σου και πρόσθεσε μια έξτρα δόση απόλαυσης στη βραδιά

Για αρχή… Τα πάντα μπορούν να ξεκινήσουν με ένα καλό τραπέζι. Εκεί, όλα μοιάζουν αθώα, μέχρι τη στιγμή που θα… ρίξετε λίγο πιπέρι και θα τα κάνετε αμέσως πιο καυτά. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να έχετε μαζί σας μια ασύρματη συσκευή…απόλαυσης.

Πρόκειται για ένα μικρό αλλά θαυματουργό ερωτικό παιχνίδι, το οποίο ο/η σύντροφός σας μπορεί να φοράει κατά τη διάρκεια της βραδιάς, δίνοντάς σας το δικαίωμα στην απόλυτη φαντασίωση, ακόμη και αν δεν υπάρχει… μπόλικος κόσμος τριγύρω έτσι ώστε το παιχνίδι να γίνει ακόμη πιο πικάντικο. 

Είναι απολαυστικές και ιδανικές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αφού μπορείτε να τους δώσετε εντολές μέσω ενός ασύρματου χειριστηρίου ή ακόμη και μέσω application στο κινητό σας.

Αν πάλι σας αρέσει να υποδύεστε ρόλους η ιδέα αυτή θα σας ξετρελάνει, αφού ουσιαστικά πρόκειται για ένα παιχνίδι κυριαρχίας και υποταγής, σαν να πρωταγωνιστείτε σε μία ταινία τύπου οι 50 αποχρώσεις του γκρι. Εσείς είστε αυτοί που θα δώσετε την ευχαρίστηση που θέλετε στον σύντροφό σας και θα τον οδηγήσετε στην απόλυτη κορύφωση όταν το αποφασίσετε…. Αργά ή γρήγορα; Η απόφαση είναι δική σας.

#5. Παίξτε ένα παιχνίδι φαντασιώσεων

Έχετε κάποιες φαντασιώσεις που θα θέλατε να μοιραστείτε με το άλλο σας μισό; Αν ναι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.

Γράψτε και οι δύο τις πιο αγαπημένες σας σε χαρτάκια και τοποθετήστε τις σε ένα μπολ. Κατόπιν τραβήξτε ο κάθε ένας από ένα χαρτάκι και δείτε ποια είναι η αγαπημένη του. Τέλος δεσμευτείτε ο ένας στον άλλον πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα τις πραγματοποιήσετε όλες.

#6. Χαρίστε στο ταίρι σας ένα πιο…σέξι κόσμημα από αυτό που έχει φανταστεί!

Έχετε κάνει όλα τα παραπάνω και ψάχνετε κάτι πιο προχωρημένο για αυτή τη βραδιά; Μην ανησυχείτε, έχουμε και για εσάς την πιο ιδανική λύση. Τι μπορείτε να κάνετε; Μα φυσικά να δοκιμάσετε ένα πιο ιδιαίτερο ερωτικό παιχνίδι, όπως είναι το…butt plug.

Από την πιο απλή εκδοχή του μέχρι την λαμπερή, στολισμένη με ένα κόσμημα στο τελείωμά του. Τα πάντα εξάλλου είναι θέμα στυλ, ναι ακόμα και στην ερωτική μας ζωή.

Κάπως έτσι λοιπόν, μπορείτε να περάσετε αξέχαστα τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου. Το ταίρι σας θα ξετρελαθεί από αυτό το πικάντικο και διαφορετικό παιχνίδι και θα ανυπομονεί να το επαναλάβετε σύντομα, χωρίς κάποια ιδιαίτερη αφορμή, απλά μόνο και μόνο επειδή το θέλει.

Το Sexopolis σε κάθε περίπτωση είναι… δίπλα σας, με τον εντυπωσιακό του κατάλογο και έτοιμο να στηρίξει κάθε σας απόφαση και επιθυμία.

Μια ματιά ακόμα: 9 ιδέες για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο αν έχεις σχέση από απόσταση

Tα πιο πρωτότυπα έθιμα για την ημέρα των ερωτευμένων…σε όλο τον κόσμο

12 άντρες αποκαλύπτουν πώς νιώθουν για τη Γιορτή των Ερωτευμένων…




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα