1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Παϊδάκια στο φούρνο


Απλώνουμε τα παϊδάκια και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και από τις δύο πλευρές.

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα μαρινάδα

Στο μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά και τα πολτοποιούμε πλήρως.

Βρέχουμε και τσαλακώνουμε μεγάλο αντικολλητικό ταψί. Το ανοίγουμε και το στρώνουμε σε ταψί που να χωράει τα παϊδάκια σε μια στρώση.

Βάζουμε τα παϊδάκια στη σειρά να χωράνε όλα σε μια στρώση.

Περιχύνουμε με την μαρινάδα. Αφήνουμε να σταθούν για 15′.

Τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά να βραχούν ολόγυρα.

Βρέχουμε αντικολλητικό χαρτί και το τσαλακώνουμε να μαλακώσει.

Σκεπάζουμε τα παϊδάκια πολύ καλά.

Τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα στη μεσαία σχάρα.

Ψήνουμε για περίπου 45′ να ροδίσουν.

Ξεσκεπάζουμε τα αναποδογυρίζουμε στα υγρά του ταψιού και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 20′ να ροδίσουν και να μαλακώσουν τόσο, ώστε να πέφτει το κρέας από το κόκκαλο.

Τα σερβίρουμε με την σάλτσα τους, τσακιστές πατάτες & σαλάτα εποχής.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα