1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ορθοδοξια

Κλειστά από σήμερα τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης – Thestival


Κλειστά είναι από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 έως και την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 10 Μαΐου 2024, τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής: “Λόγω του ιδιαιτέρου φόρτου των ημερών του Πάσχα και της ανάγκης συνεχούς παρουσίας των μετακλητών Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως στους Ιερούς Ναούς που διακονούν, για την καθημερινή τέλεση (πρωί και βράδυ) των Ακολουθιών, τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης θα παραμείνουν κλειστά από την Μεγάλη Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024 έως και την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 10η Μαΐου 2024.

Παρακαλούνται, όσοι επιθυμούν να εξυπηρετηθούν από τις Υπηρεσίες της Ιεράς Μητροπόλεως (Γραφείο Γάμων και Διαζυγίων, Λογιστήριο και Γραμματεία), να το πράξουν έως την Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024, κατά τις ώρες λειτουργίας των Γραφείων (09:30 – 13:30), ή μετά την Δευτέρα, 13η Μαΐου 2024″.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα