1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι (φωτογραφίες)


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Απριλίου η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι για τη συμμετοχή της χώρας μας στη φετινή Eurovision.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Ζάρι» για πρώτη φορά στη σκηνή στο Μάλμε της Σουηδίας. Η Μαρίνα Σάττι φόρεσε μια ανοιχτή ροζ μπλούζα και μια μεταλλιζέ φούστα σε αποχρώσεις ροζ και μωβ, ενώ αυτό που ξεχωρίζει στην εμφάνισή της, είναι οι μπότες της.

Στην ελληνική αποστολή βρίσκονται ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός και οι χορευτές Χουσείν Σετίντας, Γιασίν Αμέτογλου, Βασίλη Καραγιάννη, Ειρήνη Δαμιανίδου που την πλαισιώνουν πάνω στη σκηνή.

Τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πρόβα, ενώ την Πέμπτη 9 Μαΐου η Μαρίνα Σάττι θα λάβει μέρος στον δεύτερο ημιτελικό. Ο τελικός του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου.

Δείτε φωτογραφίες από την πρόβα στην παρακάτω ανάρτηση

Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα στα στοιχήματα

Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα βρίσκεται στην όγδοη θέση των προγνωστικών για τον τελικό νικητή της Eurovision, με την πρώτη θέση να κρατά η Ελβετία, ενώ στη δεύτερη βρίσκεται η Κροατία.

Η ελληνική αποστολή της Eurovision αναχώρησε την Κυριακή 28 Απριλίου για το Μάλμε της Σουηδίας.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό μουσικό διαγωνισμό, Μαρίνα Σάττι, απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό, creative director της ελληνικής συμμετοχής στη σκηνή της Eurovision, τους χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλη Καραγιάννη, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

Διαβάστε επίσης:

Marathon Clean Up: Με συναυλία Ήβης Αδάμου – Stavento, έπαθλα για τους νικητές και δώρα για όλους

Οι «Παίχτες» επιστρέφουν με καλοκαιρινή περιοδεία!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα