1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Με φόρεμα διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη εμπνευσμένο από την αφίσα της νέας της ταινίας


Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη έφτιαξε ένα αστραφτερό μίνι φόρεμα, μια custom-made δημιουργία αποκλειστικά για την Zendaya, αντλώντας έμπνευση από την αφήσα της τελευταίας της ταινίας «Challengers».

Το φόρεμα απεικονίζει το πρόσωπο της Zendaya ακριβώς όπως στην αφίσα της ταινίας. Χαρακτηρίζεται  μακριά μανίκια, ενώ είναι σε γαλάζια και καφέ απόχρωση, κεντημένο με παγιέτες. Ολοκλήρωσε το λαμπερό λουκ της με λευκές, αστραφτερές γόβες, διακριτικά σκουλαρίκια, μπρονζέ μακιγιάζ και ένα κομψό ξανθό bob hair.

Ο στιλίστας της σταρ Law Roach έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του φορέματος στη στιγμή που κατασκευάζεται, με ένα κοντινό πλάνο του προσώπου της Zendaya.

Η αφίσα του «Challengers» δείχνει τη Zendaya ως προπονήτρια τένις, να κοιτάζει πάνω από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου τον Art Donaldson και τον Patrick Zweig να αναμετρόνται σε έναν αγώνα τένις.

zendaya-%ce%bc%ce%b5-%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%cf%8c%cf%82-%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%82-%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%8e0

Η 27χρονη ηθοποιός φαίνεται να έχει επιλέξει ξανά φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη σε μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις. Το συγκεκριμένο, ήταν ένα πράσινο neon φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ που φόρεσε σε ένα after party για την πρεμιέρα του Λος Άντζελες, το οποίο ήταν στολισμένο με μια μπάλα του τένις στη μέση.

Διαβάστε επίσης

Acqua Di Gio Eau de Toilette: Το εμβληματικό ανδρικό άρωμα έχει έναν νέο ambassador

Αυτό είναι το queer μοντέλο που περπάτησε στο Fashion Show του οίκου Parthenis!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα